Închide meniul

Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Au fost depăşiţi total!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 22:57

Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Au fost depăşiţi total!

Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a avut o reacţie categorică, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League. Fostul internaţional s-a declarat surprins de evoluţia trupei lui Gică Hagi, mărturisind că jucătorii constănţeni au fost de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost eliminată din primul tur preliminar din Champions League de către Sheriff. După o victorie cu 1-0 în tur, constănţenii au fost învinşi cu 3-0 în returul din Republica Moldova.

Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Viorel Moldovan nu-şi poate explica înfrângerea categorică suferită de Farul în returul cu Sheriff. Fostul internaţional susţine că jucătorii lui Gică Hagi au fost depăşiţi la toate capitolele în duelul cu campiona Moldovei.

Acesta mai susţine că jucătorii de la Sheriff au avut un plus de agresivitate faţă de constănţeni, care au abordat meciul cu teamă.

„Vreau să cred că a fost un accident, această echipă poate mai mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat, au fost depăşiţi total, de nerecunoscut. Au fost fricoşi, şi fizic…mai agresivi cei de la Sheriff. Au fost primii la minge. Unde a fost omogenitatea? Poate şi aspectul financiar a contat, sunt bani mai mulţi acolo. Au legături foarte bune acolo”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Reclamă

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Se ştie ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League. Campionii României au fost învinşi la Tiraspol de Sheriff, scor 0-3, şi şi-au spulberat visul de a continua în cea mai importantă competiţie europeană. Jucătorii lui Gică Hagi vor continua în Conference League.

Echipa lui Gică Hagi va evolua în turul doi preliminar al Conference League cu cu pierzătoarea „dublei” FC Urartu (Armenia) – HŠK Zrinjski (Bosnia). Cel mai probabil, FC Urartu va fi adversara campioanei României. Armenii au pierdut cu 0-1 meciul tur şi este egalitate în retur, cu un sfert de oră înainte de final.

Meciul tur se va disputa pe 27 iulie. Returul dintre campioanele României şi Armeniei va avea loc pe 3 august.

Reclamă 4 / 0/3

Din turul 3 preliminar al Conference League îşi fac apariţia echipe puternice ale continentului. AZ Alkmaar, Dinamo Kiev, Partizan Belgrad, Rapid Viena sau Hajduk Split pot ajunge la Ovidiu, în cazul în care Farul trece cu bine de „dubla” cu armenii.

România, fără echipă în grupele Champions League din sezonul 2013-2014

Sezonul trecut, CFR Cluj a fost învinsă în turul 2 preliminar al Ligii de armenii de la Pyunik. După 0-0 la Erevan, jucătorii antrenaţi atunci de Dan Petrescu au pierdut la lovituri de departajare în Gruia. A fost o eliminare ruşinoasă!

În sezonul 2021 – 2022, CFR Cluj s-a oprit în turul 3 preliminar. A cedat în dublă manşă în faţa celor de la Young Boys. Cu un an înainte, „feroviarii” au cedat cu Dinamo Zagreb, la lovituri de departajare, în turul 2 preliminar.

Gică Hagi a fost ultima dată în preliminariile Champions League în 2017. Viitorul pierdea cu ciprioţii de la APOEL. „Regele” a câştigat cu 1-0 la Ovidiu, dar a fost 0-4 la Nicosia. România a avut ultima dată echipă calificată în grupele competiţiei stelelor în sezonul 2013-2014. FCSB termina atunci pe ultimul loc grupa din care au mai făcut parte Chelsea, Schalke şi FC Basel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și