Închide meniul

Adi Mutu, amintiri de la ultima victorie cu Bosnia din Giuleşti: „Viaţa bate filmul!”. Mesajul „Briliantului” înainte de România – Bosnia

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2022, 18:45

Reclamă
Adi Mutu, amintiri de la ultima victorie cu Bosnia din Giuleşti: „Viaţa bate filmul!. Mesajul „Briliantului înainte de România – Bosnia

Adi Mutu, amintiri de la ultima victorie cu Bosnia din Giuleşti: "Viaţa bate filmul!"

Adi Mutu a marcat în Giuleşti / Profimediaimages

Adi Mutu a transmis un mesaj special înainte de Bosnia – România, meciul de care se leagă speranţele tricolorilor că nu vor retrograda în Liga C din Nations League. „Briliantul” a venit cu amintiri de la ultima victorie cu Bosnia, din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu, care este cel mai bun marcator al naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi, a înscris în victoria cu 3-0 din 2011. El a deschis scorul, după care Ciprian Marica a reuşit o „dublă”.

Adi Mutu, amintiri de la ultima victorie cu Bosnia din Giuleşti

Specialistul Antenei 1 a fost coechipier cu Cristi Săpunaru, jucător pe care îl antrenează acum la Rapid. Căpitanul giuleştenilor a ratat un penalty, în minutul 90+5.

Acum 11 ani, pe Giulești, România câștiga cu 3-0 împotriva Bosniei, atunci, Cristian Săpunaru și eu, autorul primului gol, eram titulari pentru echipa naţională, acum, eu sunt antrenorul Giuleștenilor și Cristi, căpitanul nostru! Viaţa bate filmul„, a transmis Adi Mutu pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Cum a reacţionat Adi Mutu după Finlanda – România 1-1

Naţionala pregătită de Edi Iordănescu este pe ultimul loc în grupă. Are 4 puncte, cu unul mai puţin decât Finlanda. Muntenegru este pe locul secund, cu 7 puncte. Bosnia şi Herţegovina este lider (11 puncte) şi şi-a asigurat matematic promovarea în Liga A. Mutu a tras concluziile după remiza din Finlanda.

O impresie mai bună decât în ultimele meciuri ale naţionalei. În seara asta cred că meritam victoria, am avut mai multe ocazii. Puteam şi să pierdem pe final. Dar per ansamblu cred că am făcut un meci bun. Am intrat timoraţi şi asta e şi o problemă a noastră. Această victorie era foarte importantă.

Reclamă 4 / 0/3

Este foarte greu, din ce în ce mai greu. Nu reuşim să ne impunem împotriva unor astfel de naţionale… din păcate viitorul nu sună prea bine şi ne va fi tot mai greu să obţinem o calificare la un turneu final. Poate puteam risca mai mult pe final.

Cu siguranţă Edi nu trece printr-un moment bun, e un moment delicat. Nici nu cred că e învăţat cu astfel de momente. E important şi ce vrea FRF, să tot schimbăm antrenorii pe bandă rulantă nu cred că este benefic. Jucătorii sunt aceeaşi. Poate trebuie să îi dăm încredere lui Edi, dar depinde ce motivaţie are şi el. Cu siguranţă nu e un moment plăcut. Cred că FRF nu este fericită cu astfel de rezultate, presiunea este foarte mare, dar trebuie să construim şi să avem răbdare„, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă înainte de România – Bosnia

Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă înainte de România – Bosnia, meciul care va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu 21:45. Fostul mare internaţional a avut un mesaj clar pentru şefii FRF, cărora le-a transmis că Edi Iordănescu trebuie să rămână pe banca echipei naţionale.

România – Bosnia, ultima partidă a „tricolorilor” din actuala ediţie de Liga Naţiunilor, se va disputa în această seară în Giuleşti. Naţionala lui Edi Iordănescu luptă pentru evitarea retrogradării în Liga C, iar Ilie Dumitrescu este optimist.

Au fost momente bune de joc. A fost o schimbare de abordare. Am avut realizări, reacţie. N-am bătut Finlanda, dar am fost aproape. Este perioada în care Edi Iordănescu îşi va pune amprenta. Este nevoie de un rezultat pozitiv în aceasta seară şi de continuitate, indiferent cine va fi selecţioner.

Trebuie să pornim la un proiect pe termen lung, nu pe termen scurt. Trebuie să muncim foarte mult. Văd un progres şi în campionatul nostru. Selecţia este responsabilitatea selecţionerului. Există inteligenţă şi maturitate în orice moment. Este nevoie de mulţi jucători cu personalitate!”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și