Închide meniul

Adi Mutu, prima reacţie după Finlanda – România 1-1: „Viitorul nu sună bine!”. Specialistul Antenei 1 îi plânge de milă lui Edi Iordănescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 23:48

Adi Mutu, prima reacţie după Finlanda – România 1-1: „Viitorul nu sună bine!. Specialistul Antenei 1 îi plânge de milă lui Edi Iordănescu

Adi Mutu, prima reacţie după Finlanda - România

Adi Mutu, după Finlanda - România

  • Adi Mutu, prima reacţie după Finlanda – România
  • Ce a declarat „Briliantul” la finalul meciului de la Helsinki

Adi Mutu a avut prima reacţie după Finlanda – România, scor 1-1, din UEFA Nations League. Specialistul Antenei 1 a tras concluziile la finalul partidei de la Halesinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala pregătită de Edi Iordănescu este pe ultimul loc în grupă. Are 4 puncte, cu unul mai puţin decât Finlanda. Muntenegru este pe locul secund, cu 7 puncte. Bosnia şi Herţegovina este lider (11 puncte) şi şi-a asigurat matematic promovarea în Liga A.

Adi Mutu, prima reacţie după Finlanda – România 1-1

O impresie mai bună decât în ultimele meciuri ale naţionalei. În seara asta cred că meritam victoria, am avut mai multe ocazii. Puteam şi să pierdem pe final. Dar per ansamblu cred că am făcut un meci bun. Am intrat timoraţi şi asta e şi o problemă a noastră. Această victorie era foarte importantă.

Reclamă

Este foarte greu, din ce în ce mai greu. Nu reuşim să ne impunem împotriva unor astfel de naţionale… din păcate viitorul nu sună prea bine şi ne va fi tot mai greu să obţinem o calificare la un turneu final. Poate puteam risca mai mult pe final.

Cu siguranţă Edi nu trece printr-un moment bun, e un moment delicat. Nici nu cred că e învăţat cu astfel de momente. E important şi ce vrea FRF, să tot schimbăm antrenorii pe bandă rulantă nu cred că este benefic. Jucătorii sunt aceeaşi. Poate trebuie să îi dăm încredere lui Edi, dar depinde ce motivaţie are şi el. Cu siguranţă nu e un moment plăcut. Cred că FRF nu este fericită cu astfel de rezultate, presiunea este foarte mare, dar trebuie să construim şi să avem răbdare„, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Reclamă

Teemu Pukki, „călăul” tricolorilor! Execuţie spectaculoasă în Finlanda – România

Teemu Pukki a fost „călăul” tricolorilor în Finlanda – România, meci din UEFA Nations League. Partida, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Atacantul de 32 de ani a avut nevoie de numai 12 minute pentru a marca. A marcat la finalul unei acţiuni prelungite a nordicilor.

Starului Finlandei a profitat de o gafă a apărării lui Edi Iordănescu. Atacantul lui Norwich a primit mingea de la Nicuşor Bancu. Fundaşul Universităţii Craiova a încercat să degajeze, dar l-a „servit” pe Pukki. Ionuţ Nedelcearu nu a ieşit să îl blocheze pe vârful care joacă în Championship şi i-a permis să şuteze.

Reclamă 4 / 0/3

Pukki nu a stat pe gânduri şi a înscris cu o execuţie spectaculoasă, în forţă! Ionuţ Radu, debutant la echipa naţională de seniori, nu a putut interveni la „torpila” lui Pukki, care s-a oprit în plasă.

România, două bare în 20 de secunde

Ce şansă ratată de tricolori în Finlanda! România a avut două bare în decurs de 20 de secunde, în prima repriză a meciului din UEFA Nations League.

La scorul de 1-0 pentru nordici, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul. A fost o dublă-ocazie incredibilă.

În minutul 32, Deian Sorescu şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. A trimis în forţă, la colţul scurt, iar mingea a lovit bara. Balonul a rămas în posesia tricolorilor, care au continuat asaltul.

Andrei Raţiu a pus presiune în flancul drept şi a centrat în careu. Mingea l-a depăşit pe portarul gazdelor şi s-a izbit de încheietura barelor. La aceeaşi fază putea înscrie Florin Tănase, dar fostul atacant al lui FCSB nu a găsit spaţiul porţii din marginea careului mic.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”