Închide meniul
VIDEO

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după România – Finlanda 1-0! Cine crede „Mister” că a fost omul meciului + Cere răbdare cu Octavian Popescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 8:32

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după România – Finlanda 1-0! Cine crede „Mister că a fost omul meciului + Cere răbdare cu Octavian Popescu

Jucătorii naţionalei, bucurie după marcarea unui gol

România – Finlanda 1-0 / Profimedia

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după România – Finlanda 1-0. „Mister” a analizat prima victorie a „tricolorilor” din mandatul lui Edi Iordănescu şi crede că omul meciului a fost Florin Niţă. În vârstă de 34 de ani, goalkeeper-ul a avut intervenţii fabuloase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Olaru a împins jocul foarte bine, el a obținut și penalty-ul. Am reușit să acoperim foarte bine zonele. Au fost ocazii importante, dar ne-au prins pe un joc avansat, s-a jucat în spatele fundașilor. O repriză bună a naționalei a doua, am văzut determinare, personalitate.

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după România – Finlanda 1-0

Pușcaș, foarte activ, chiar dacă nu a marcat. Sunt foarte mulți jucătorii care s-au remarcat, fundașii centrali, Rațiu, Bancu și el foarte bine. Noi n-am avut probleme pe jocul pozițional, ne-au prins mereu pe contraatac. E un rezultat extrem de important, exprimarea a fost foarte bună. Avem trei puncte, suntem acolo.

Era nevoie de o reușită. Am avut un avantaj foarte mare la raportul ocaziilor, am avut ocazii foarte mari de a marca. Eu remarc foarte mult mobilitatea din atac, modul în care am acoperit când am cedat deliberat terenul. Au fost câteva lucruri foarte bine puse la punct în perioada asta foarte scurtă. Am jucat cu o formulă ofensivă. Pentru mine, omul meciului e Niță. Are un plasament extraordinar. Mi s-a părut un om care-i dă încredere echipei. În momente importante ai nevoie să apere și a apărat.

Ilie Dumitrescu: „Octavian Popescu a jucat la siguranţă! Trebuie să ai răbdare cu el!”

Am avut ocazii și în a doua parte a jocului, prin Pușcaș, care a fost iar neinspirat. A avut o lovitură de cap după centrarea lui Rațiu, a mai avut și în partea dreaptă, puțin în unghi, dar poți să dai gol de acolo.

Reclamă

Nu poți să spui că a fost invizibil. Suntem obișnuiți ca el să ia foarte multe acțiuni, dar a jucat simplu. Eu aș remarca pe toată lumea, el a jucat mai simplu, a jucat la siguranță. Trebuie să ai răbdare. El nu are foarte multe meciuri internaționale, el nu a stat mult nici la sub U21. Este nevoie de timp la Tavi Popescu”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Edi Iordănescu despre ratările lui George Puşcaş

Edi Iordănescu a vorbit despre ratările lui George Puşcaş din meciul România – Finlanda, scor 1-0, din UEFA Nations League, meci care a fost în direct pe Antena 1 şi Antena Play. Nicuşor Bancu a marcat singurul gol în minutul 30 şi le-a adus tricolorilor prima victorie din grupă.

România putea deschide mai repede scorul dacă Puşcaş nu rata un penalty obţinut de Darius Olaru, în primul sfert de oră. Atacantul de 26 de ani a mai avut şi alte şanse uriaşe de a-şi trece numele pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

„100% a fost decizia mea (n.r. ca Puşcaş să execute penalty-ul). Au fost 2 jucători pe care i-am numit, unul dintre ei a fost el. Nu are rost să vorbim despre un penalty ratat, mai ales că a fost un jucător care a oferit foarte mult. A muncit, s-a bătut, a ţinut de minge, ne-a ajutat să mutăm centrul de greutate, care a intrat în careu. A mai avut şi alte ocazii şi a participat în mod clar la golul victoriei„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1

7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
11 iunie 2022, ROMÂNIA – Finlanda 1-0
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și