Închide meniul

Bogdan Stelea, plecăciune în fața lui Florin Niță după parada fabuloasă din România – Finlanda 1-0! „Este urmașul tău?”. Cum a răspuns fostul mare portar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 iunie 2022, 15:11

Bogdan Stelea, plecăciune în fața lui Florin Niță după parada fabuloasă din România – Finlanda 1-0! „Este urmașul tău?. Cum a răspuns fostul mare portar

Florin Niţă, titular în Bosnia - România

Florin Niţă, în timpul unui meci la naţionalei / Profimedia

Bogdan Stelea a făcut o „plecăciune” în fața lui Florin Niță după parada fabuloasă din România – Finlanda 1-0, din Liga Națiunilor, transmisă în direct și în exclusivitate la Antena 1. Fostul mare portar al „tricolorilor” l-a lăudat la scenă deschisă pe Niță pentru prestația din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niță a „închis” poarta naționalei României în duelul cu Finlanda, câștigat de echipa lui Edi Iordănescu cu 1-0.

Bogdan Stelea, plecăciune în fața lui Florin Niță după parada fabuloasă din România – Finlanda 1-0

Niță a avut o intervenție senzațională în minutul 51 al confruntării din Giulești. Portarul român a scos în mod miraculos șutul expediat din numai câțiva metri de Pohjanpalo și a ridicat tribunele în picioare.

Întrebat dacă Florin Niță poate fi etichetat drept urmașul său, Bogdan Stelea a răspuns:

„Nu știu dacă e urmașul meu, dar își are locul lui acolo. Parada a fost una extraordinară (n.r. – din meciul cu Finlanda). Era o situație inedită de a se marca un gol.

Reclamă

El trebuie să facă asta în continuare, să nu se oprească, să încerce să dea tot în orice fază. A avut o intervenție bună și a ajutat echipa”, a spus Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

Video cu intervenția fantastică a lui Florin Niță:

Florin Niţă, prima reacție după intervenţia monumentală din România – Finlanda 1-0

Florin Niţă le-a mulţumit fanilor care au susţinut naţionala României şi a spus cum a reuşit să aibă acea intervenţie fabuloasă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci destul de greu, dar sunt fericit că am înţeles mesajele de la Mister şi ne-am montat pentru acest meci. Sunt foarte fericit că băieţii au arătat că au caracter şi au dat totul pe teren. Nu vreau să spun nimic de ce va urma. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Îmi doresc să arătăm cum am arătat în acest meci.

Vreau să le mulţumesc acestor minunaţi fani pentru că ne-au susţinut din primul până în ultimul minut. Nu este o atmosferă plăcută după o înfrângere. Mă bucur că am reuşit să trecem împreună peste acest moment, am fost o echipă. Am fost inspirat şi m-am dus pe minge la acea ocazie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu„, a spus Florin Niţă după România – Finlanda 1-0.

Edi Iordănescu răsuflă ușurat după prima victorie la naționala României: „O seară pe care o așteptam și o căutam!”

La finalul duelului cu Finlanda, transmis în direct la Antena 1, Iordănescu Jr. a oferit prima reacție. Selecționerul „tricolorilor” și-a lăudat jucătorii pentru prestația din Giulești.

„O seară pe care o aşteptam şi o căutam. O seară bună pentru că am obţinut rezultatul pe care îl doream. România are caracter, are viitor. Puteam să scoatem clar mai mult în meciul trecut. Au fost 3 jocuri în 7 zile, a venit un progres în joc, mie îmi dă mai multă încredere în viitor. Vreau să felicit jucătorii pentru caracter, pentru intensitate, e în totalitate victoria lor.

Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă. Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine.

Lumea uită repede prin ce am trecut în februarie. Facem clasamente cu puncte, cu debutul… cum a fost. Eu le accept pe toate. Atât timp cât criticile sunt obiective, sunt realiste, eu nu o să am nicio problemă. Cine jigneşte, se descalifică. Nu pe mine, pe propria persoană.

Să dea Dumnezeu să avem mai multe victorii înainte. Mai avem două zile. Mâine e duminică, trebuie să ne recuperăm. E o sărbătoare frumoasă. Încercăm să ne bucurăm împreună.”, a spus Edi Iordănescu, după România – Finlanda 1-0, pentru Antena 1.

Reclamă

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și