Închide meniul

Ce a spus Ladislau Boloni când a aflat că Edi Iordănescu poate rămâne la naţională chiar şi în cazul unei retrogradări în Liga C. „Ţine de FRF!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 9:57

Ce a spus Ladislau Boloni când a aflat că Edi Iordănescu poate rămâne la naţională chiar şi în cazul unei retrogradări în Liga C. „Ţine de FRF!

Ladislau Boloni, atac dur la Ionel Ganea

Profimedia

Ladislau Boloni a avut o primă reacţie după ce Mihai Stoichiţă a anunţat că Edi Iordănescu Edi Iordănescu poate rămâne la naţională chiar şi în cazul unei retrogradări în Liga C. Antrenorul lui Metz speră să se evite în ultimul moment o nouă contraperformanţă a reprezentativei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni a fost la un pas să preia naţionala tricoloră. La începutul anului, a venit la Bucureşti pentru a negocia preluarea postului de selecţioner. Chiar directorul tehnic al Federaţiei l-a aşteptat la aeroport. Totuşi, nu a ajuns la un acord cu FRF din cauza contractului care i-a fost propus.

Ce a spus Ladislau Boloni când a aflat că Edi Iordănescu poate rămâne la naţională

În locul său a fost numit Edi Iordănescu, care are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca primei reprezentative.

Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmat. Sunt şanse ca lucrurile dacă decurg bine şi de ce să nu decurgă, ca echipa naţională să nu termine ultima. Pas înainte nu pot să facă, dar să sperăm că obţin o victorie, iar Finlanda nu face mai mult de egal în deplasare.

(n.r. dacă valorea României e de Liga C) Nu cred că acolo este locul nostru, dar evenimentele au făcut ca echipa naţională să ajungă în această situaţie. Prima dată s-a vorbit despre primul loc, apoi despre primele două locuri.

Reclamă

(n.r. despre faptul că nu i se impune un obiectiv lui Edi Iordănescu pentru Liga Naţiunilor) Este un subiect pe care nu doresc să îl comentez, ţine de FRF şi conducători, trebuie să acceptăm ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu sunt bune şi nu vreau să intru în asemenea discuţii”, a declarat Ladislau Boloni pentru primasport.ro.

FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, antrenorul și-a dorit un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. De asemenea, FRF a impus a o clauză prin care putea să dea afară selecționerul, în funcție de rezultatele din Liga Natiunilor. A fost motivul pentru care Boloni a refuzat să parafeze înţelegerea şi a ajuns în cele din urmă la Metz.

„E ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională?”. Mihai Stoichiţă a răbufnit

Mihai Stoichiţă a răbufnit când a fost întrebat dacă România – Bosnia e ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională. Directorul tehnic al naţionalei a reacţionat nervos, în faţa jurnaliştilor, şi a ţinut să asigure că viitorul lui Edi Iordănescu nu depinde de rezultatul partidei de luni seara.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că s-a văzut clar în meciul din Finlanda că am fost superiori. Dacă vom păstra aceeași tentă de joc şi aceeaşi atitudine, sigur vom câștiga. Nu mă gândesc neapărat la bosnieci, mă gândesc la ce facem noi în teren.

(Reporter: Apar tot mai mulţi contestatari ai lui Edi Iordănescu, e posibil să fie ultimul lui meci la echipa naţională?) Nu comentez opiniile altora. Astea pentru mine nu contează. Opiniile îi aparțin fiecăruia, fiecare poate să gândească într-un fel. Nu mă interesează ce contestatari are Edi Iordănescu.

Mă puneți să repet ce am tot repetat. Nu e o dublă decisivă deloc. Ce vreți să vă spun? Am spus-o de nu știu câte ori până acum. Vreți să mă repet la fiecare interviu cu același lucru? (Reporter: Nu iese fum fără foc) La noi nu a fost foc (n.r. referitor la posibila înlocuire a lui Edi Iordănescu cu Dan Petrescu)„, a declarat Mihai Stoichiţă.

România mai are de jucat doar cu Bosnia şi Herţegovina, luni, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În condiţiile date, România a rămas ultima în grupă, cu patru puncte. Nu mai poate spera la locul 2, ocupat de Muntenegru (7 puncte), din cauza rezultatelor din meciurile directe (0-2, 0-3).

Naţionala nostră este la mâna Finlandei. În cazul în care nordicii câştigă în Muntenegru, suntem retrogradaţi! Astfel, nu am mai avea şanse să ajungem la barajul pentru Campionatul European, prin intermediul Nations League. Rămânem totuşi în urna a 3-a pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și