Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO! Un adversar l-a umplut de sânge în Cehia – Portugalia, din Nations League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2022, 22:45

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO! Un adversar l-a umplut de sânge în Cehia – Portugalia, din Nations League

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO! Un adversar l-a umplut de sânge în Cehia - Portugalia

Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Cehia - Portugalia / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO în timpul meciului Cehia – Portugalia, din UEFA Nations League. Atacantul de 37 de ani a fost bruscat de portarul advers şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 şi-a dorit cu orice preţ să marcheze un nou gol la echipa naţională, dar a avut de suferit. În primul sfert de oră a urmărit o minge trimisă de Carvalho şi a încercat să o devieze în poartă. A fost bruscat însă de goalkeeper-ul advers Vaclik.

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO în Cehia – Portugalia

Portarul gazdelor a respins mingea şi nu l-a mai putut evita pe Cristiano. L-a umplut de sânge, în minutul 13! Starul Portugaliei a căzut pe gazon şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Doctorii s-au chinuit să îi oprească sângerarea lui Cristiano, a cărui faţă părea a fi tumefiată. Ronaldo nu a renunţat şi, după ce a avut parte de îngrijiri, a revenit pe gazon. Arbitrul a decis să nu acorde penalty la intervenţia lui Vaclik pentru că atacantul portughez era în ofsaid.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a bifat meciul cu numărul 190 la echipa naţională. Este cel mai bun marcator din istorie, cu 117 reuşite în tricoul Portugaliei.

Cristiano Ronaldo vrea să joace şi la Euro 2024

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului! Starul lui Manchester United susţine că ar vrea să mai rămână în activitate câţiva ani, cel puţin până la EURO 2024, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă prezenţa sa la CM din Qatar va fi confirmată, pentru Ronaldo va fi al zecelea turneu major. Cristiano Ronaldo a câştigat Euro 2016 cu naţionala Portugaliei. La Euro 2024, el va avea 39 de ani.

Parcursul meu încă nu s-a terminat. Va trebui să îl mai susţineţi pe Cris ceva timp”, a spus Ronaldo. “Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Campionatul European din 2024. Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare”, a adăugat el.

Cristiano Ronaldo, pe punctul de a primi o ofertă „obscenă”

Ronaldo a sperat să prindă un transfer de ultimă oră în perioada de mercato, dar a rămas în cele din urmă în Premier League. Al-Hilal şi Al-Nassr s-au luptat, fără succes, pentru a-i obţine semnătura. Şeicii nu renunţă la idee şi sunt gata să îl convingă la finalul acestui an.

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită. „Ne-ar plăcea să vedem, aici, un jucător ca Ronaldo. Ar aduce un feedback pozitiv imens şi ar fi o veste importantă pentru toată lumea.

Sunt sigur că ar fi o afacere foarte scumpă, dar putem vedea cluburile noastre obţinând venituri mai mari în următorii doi ani„, a transmis Yasser Al-Misehal pentru The Athletic, citat de dailymail.co.uk.

Jurnaliştii britanici anunţă că oferta pe care ar urma să o primească Cristiano poate fi considerată a fi una „obscenă”. Din informaţiile celor de la breakingnews.ie, Ronaldo a refuzat deja o propunere uriaşă din Arabia Saudită. I se oferea un salariu de 211 milioane de lire sterline pe an (n.r. 243 de milioane de euro).

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și