Închide meniul

Cristiano Ronaldo, „dublă” de senzaţie în Portugalia – Elveția! Mama superstarului lusitan, reacţie emoţionantă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 22:57

Cristiano Ronaldo, dublă” de senzaţie în Portugalia – Elveția! Mama superstarului lusitan, reacţie emoţionantă

Cristiano Ronaldo, "dublă" de senzaţie în Portugalia - Elveția

Cristiano Ronaldo, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” de senzaţie în Portugalia – Elveția, confruntarea din UEFA Nations League. Vârsta e doar un număr pentru superstarul lusitan, care continuă să impresioneze şi la 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia a întâlnit Elveţia în UEFA Nations League, iar CR7 a făcut show total. De doar cinci minute a avut nevoie marele fotbalist pentru a reuşi „dubla”.

Cristiano Ronaldo, „dublă” de senzaţie în Portugalia – Elveția

Haris Seferovic a deschis scorul în minutul 6, însă reuşita a fost anulată. Carvalho a deblocat tabela, în minutul 15, din pasa lui Cristiano Ronaldo.

Superstarul portughez a reuşit o „dublă” de senzaţie după pasa decisivă. Diogo Jota l-a servit perfect în faţa porţii, iar Ronaldo a transformat fără emoţii. După doar 4 minute, CR7 a marcat din nou, la o fază la care defensiva elveţiană a fost făcută K.O.

Acestea au fost reuşitele cu numărul 116 şi 117 pentru Ronaldo în tricoul Portugaliei. CR7 este cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Reclamă

Maria Dolores, mama vedetei lui Manchester United, a fost în culmea fericirii după reuşitele fiului ei.

Reclamă 4 / 0/3

CR7, anunț despre viitorul la Manchester United

Cristiano Ronaldo și-a stabilit viitorul la Manchester United. Starul portughez vrea să-și ia revanșa în fața fanilor pentru sezonul modest al „Diavolilor”. Lusitanul țintește și noi performanțe la nivel individual.

Deși Manchester United a avut un sezon dezamăgitor, Cristiano Ronaldo tot a marcat 24 de goluri în toate competițiile, fiind de departe cel mai bun jucător al „Diavolilor”, deși a ajuns la 37 de ani.

Ronaldo susține că nu urmărește să stabilească noi recorduri, dar recordurile îl urmăresc pe el. Presa din Anglia a interpretat vorbele lusitanului ca pe o garanție că va juca pe Old Trafford și în sezonul viitor.

„Recordurile vin natural. Nu urmăresc recorduri, dar recordurile mă urmăresc pe mine, așa că e bine. Este motivația mea să continui să muncesc din greu, să iubesc pasiunea pentru joc și. Desigur, Manchester United și colegii mei mă ajută pe tot acest parcurs, așa că trebuie să apreciez toți oamenii care îl ajută pe Cristiano.

Este întotdeauna plăcut să marchezi goluri pentru acest club. Când este un hat trick, este și mai special. Dar cel mai important lucru pentru mine este să încerc să câștig jocurile și să încerc să câștig un campionat sau o cupă, dar cred Manchester United va reveni acolo unde îi este locul. Uneori este nevoie de timp, dar încă cred în asta.

Ce vreau să le transmit fanilor e că sunt uimitori Chiar și atunci când am pierdut, ei ne-au susținut mereu, sunt mereu alături de noi. Suporterii sunt mereu în inima mea și oamenii ar trebui să-i respecte pentru că sunt mereu de partea noastră.

De exemplu, primul joc, desigur, nu l-am simțit doar în joc, ci cu o zi înainte în hotel. Eram puțin nervos înainte, ceea ce este normal, dar lucrurile merg bine. Încep jocul, marchez două goluri și a fost foarte, foarte frumos„, a spus Cristiano Ronaldo, pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și