Închide meniul

Croația – Spania, finala Nations League | Rodri: „Croații nu se dau niciodată bătuți”. Meciul e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 10:09

Reclamă
Croația – Spania, finala Nations League | Rodri: Croații nu se dau niciodată bătuți”. Meciul e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Croația - Spania finala Nations League 2023

Rodri, într-un meci pentru Spania / Profimediaimages

Croația – Spania, finala Nations League 2023. Rodri a fost impresionat de selecționata din Croația. Fotbalistul de la Manchester City a vorbit, la conferința de presă premergătoare finalei Nations League, despre echipa adversă, pe care o consideră una dintre cele mai bune naționale din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A treia finală a Nations League va avea loc în această seară, la Rotterdam. Croația – Spania, finala Nations League poate fi urmărită, în direct, pe Antena 1 și în AntenaPLAY duminică, de la ora 21:45.

Croația – Spania, finala Nations League 2023. Rodri a fost impresionat de selecționata din Croația.

Rodri a vorbit despre meciul pe care selecționata Spaniei va disputa, în această seară, împotriva Croației, la Rotterdam. Proaspătul câștigător al UEFA Champions League este de părere că adversara din această seară este una dintre cele mai bune echipe naționale din Europa și că aceasta prestează un fotbal excelent.

„Croații nu se dau niciodată bătuți. Nu vor să piardă nicio partidă. Nu arată niciodată ca și cum ar fi obosiți. La nivel de echipă sunt printre cei mai buni din Europa. Sunt foarte competitivi, trebuie să avem o prestație solidă împotriva lor.

La mijlocul terenului se completează unul pe altul. Își îmbină perfect stilurile pentru a pune în valoare calitățile fiecătuia. Mereu mijlocașii lor pot crea probleme. Trebuie să fim foarte atenți, să nu picăm în capcană”, a spus căpitanul Spaniei, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de la Rotterdam.

Reclamă

Spania s-a calificat în finala competiției după ce a trecut, în semifinale, de Italia, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Pino (min 3), Immobile (min 11) și Joselu (min 88).

Croația a ajuns în ultimul act al competiției după ce a învins-o pe Olanda, în cealaltă semifinală, cu scorul de 4-2. În acea partidă au marcat: Malen (min 34), Kramaric (min 55), Pasalic (min 72), Lang (min 90+6), Petkovic (min 98) și Modric (min 116).

Acum, naționala din Croația, condusă de Luka Modric, speră să câștige primul trofeu important din istorie, împotriva Spaniei. Partida se anunță una incredibil de interesantă, având în vedere că ambele selecționate joacă un fotbal de calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Luis de la Fuente: „Se întâlnesc cele mai bune echipe ale Europei”

Luis de la Fuente, selecţionerul Spaniei, consideră că finala Nations League va fi una echilibrată, între cele mai bune echipe naţionale din Europa la ora actuală. De asemenea, selecționerul a dezvăluit că jucătorii săi sunt extrem de motivaţi înaintea ultimului act:

„Văd o finală echilibrată. Fiecare echipă are caracteristicile ei, cu aspecte pozitive şi lucruri care trebuie îmbunătăţite, dar o finală echilibrată, între două echipe grozave, cele mai bune echipe din Europa la ora actuală.

Echipa mea traversează cel mai bun moment al sezonului. Suntem atât de motivaţi şi vrem să jucăm acest meci atât de mult încât a trebuit să îi opresc la antrenamente”, a declarat Luis de la Fuente, potrivit diariodesevilla.es.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și