Închide meniul

„E doar aperitivul!” Sorin Cârţu, reacţie fermă după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 21:02

„E doar aperitivul! Sorin Cârţu, reacţie fermă după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Sorin Cârţu, reacţie fermă după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Sorin Cârţu, în timpul unui meci/ Hepta

Sorin Cârţu a avut o reacţie fermă, după ce România şi-a aflat adversarele din grupa de Liga Naţiunilor, competiţie care ne poate duce la Campionatul Mondial. Fostul internaţional a transmis că nu trebuie să ne bucurăm prea mult, deoarece este un drum lung până la o eventuală calificare la Mondialul din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi-a aflat adversarele din grupa de Liga Naţiunilor, live în AntenaPLAY. „Tricolorii” se vor duela cu Kosovo, Cipru şi învingătoarea dintre Lituania şi Gibraltar. Toate meciurile se vor disputa în acest an, între septembrie şi noiembrie.

Sorin Cârţu, reacţie fermă după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

România evoluează în Liga C a Ligii Naţiunilor, după ce în sezonul trecut a retrogradat din Liga B. Sorin Cârţu nu a fost surprins de acest fapt, mărturisind că Liga C arată nivelul „tricolorilor”.

Acesta a mai transmis că Liga Naţiunilor ajută echipa naţională să se pregătească pentru preliminariile Campionatului Mondial, însă susţine că mai este mult de parcurs, până la o eventuală calificare din play-off-ul Ligii Naţiunilor, la turneul din 2026.

„Dar să nu ne bucurăm excesiv. Este exact nivelul la care am ajuns în această competiție. L-am auzit pe Mihai Stoichiță ce-a zis, da, te încălzești, te pregătești pentru ceea ce va urma în grupa pentru calificarea la Mondiale.

Reclamă

Nu știu care ar fi culoarul spre Mondial, depinde ce mai tragi, ce mai cade, ceea ce este în Liga Națiunilor e doar aperitiv. Vom vedea ce va fi și după Euro, să sperăm că va fi bine”, a transmis Sorin Cârţu, conform gsp.ro.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, nu a întârziat să apară. Selecţionerul României nu a vrut să facă o analiză detaliată a adversarelor, dar a precizat că obiectivul naţionalei trebuie să fie primul loc pentru a putea spera la calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

“E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situația multor jucători, atât de la naționala noastră, cât și de la adversare. Va conta mult cât și cum vor juca băieții noștri până la toamnă, dar și fotbaliștii rivalelor noastre din grupă.

Reclamă 4 / 0/3

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o șansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.

Deși observ că situația mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024. Orice alte discuții chiar nu își au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm prioritățile.

Hai, România!”, a spus Edi Iordănescu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și