Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România – Bosnia, 21:45 (LIVE TEXT pe AS.ro)

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2022, 15:26

Edi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România – Bosnia, 21:45 (LIVE TEXT pe AS.ro)

Edi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România - Bosnia

Vestiarul României, înainte de meciul cu Bosnia / frf.ro

Edi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România – Bosnia, ce se va desfăşura în această seară, de la 21:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro, în Liga Naţiunilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din lotul iniţial de 27 de jucători, Edi Iordănescu nu se baza pe Marius Marin (suspendat), Bogdan Mitrea, Denis Drăguş şi Nicolae Păun.

Edi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România – Bosnia

1. Ionuț Radu
2. Andrei Rațiu
3. Mario Camora
4. Cristian Manea
5. Ionuț Nedelcearu
6. Tudor Băluță
7. Denis Alibec
8. Alexandru Cicâldău
9. George Pușcaș
10. Nicolae Stanciu
11. Nicușor Bancu
12. Horațiu Moldovan
13. Deian Sorescu
14. Daniel Boloca
15. Andrei Burcă
16. Ștefan Târnovanu
17. Adrian Rus
18. Răzvan Marin
19. Florin Tănase
20. Dennis Man
21. Florinel Coman
22. Darius Olaru
23. Andrei Cordea

Sold – out la România – Bosnia! Fanii iau cu asalt arena din Giuleşti

Este sold-out la România – Bosnia, ultima partidă a „tricolorilor” din actuala ediţie de Liga Naţiunilor. Fanii au epuizat toate biletele puse la vânzare, anunţă frf.ro. Meciul de pe arena din Giuleşti va fi luni, de la 21.45, în format live text, pe AS.ro.

În ciuda rezultatelor dezamăgitoare din această ediţie de Liga Naţiunilor, naţionala României continuă să atragă oameni pe stadion. Arena din Giuleşti va fi plină la meciul cu Bosnia, ce se va desfăşura luni seara, de la 21:45.

Reclamă

Stadionul de casă al Rapidului are o capacitate de 14.000 de locuri, iar aproximativ 12.000 de bilete au fost vândute, cu mai bine de 24 de ore până la startul meciului.

Preţul biletelor a fost unul accesibil, la ultimul meci din această ediţie de Liga Naţiunilor al „tricolorilor”. Cel mai ieftin a costat 25 de lei, la peluză, iar pentru un loc în tribune, fanii au plătit 60 de lei.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu se vor bucura de condiţii excelente, după ce gazonul de pe arena din Giuleşti a fost înlocuit. Mare parte a terenului a fost afectată de o ciupercă, iar imediat după ultimul meci al Rapidului, cu Mioveni, s-au început reparaţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa naţională revine pe arena unde Edi Iordănescu a obţinut prima victorie în calitate de selecţioner. Primul şi singurul succes a fost în partida cu Finlanda, din tur, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de jucătorul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu.

Recomandări
  • Edi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România – Bosnia
  • România – Bosnia e azi, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.as.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și