Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu a anunțat lotul de 23 de jucători pentru România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1 și Antena Play)

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 13:36

Edi Iordănescu a anunțat lotul de 23 de jucători pentru România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1 și Antena Play)

Edi Iordănescu a anunțat lotul de 23 de jucători pentru România - Finlanda

Edi Iordănescu, cu tricoul României / Antena Sport

  • Edi Iordănescu a anunțat lotul de 23 de jucători pentru România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play

Edi Iordănescu a anunțat lotul de 23 de jucători pentru România – Finlanda, meciul din Liga Națiunilor ce se va disputa diseară, de la ora 21.45, în direct pe Antena 1 și Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Față de ultima partidă, cea cu Bosnia, 0-1, se vor afla pe foaia de joc Aioani, Olaru, Ștefănescu și Mitriță. Pe de altă parte, Andrei Ivan, Denis Alibec, Ștefan Târnovanu și Cristi Manea nu vor juca pe Giulești

Edi Iordănescu a anunțat lotul de 23 de jucători pentru România – Finlanda

România – Finlanda LIVE VIDEO, 21:45, în direct la Antena 1

România – Finlanda LIVE VIDEO e transmis de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play și pe www.AS.ro. Edi Iordănescu e obligat să aducă prima victorie în Liga Națiunilor. Hai, România! În fiecare zi.

Edi Iordănescu este încă fără victorie pe banca naţionalei tricolore, dar poate da lovitura pe stadionul din Giuleşti, într-o confruntare capitală pentru parcursul din UEFA Nations League. În joc sunt toate speranţele pentru îndeplinirea marelui obiectiv, calificarea la EURO 2024.

Reclamă

„Cred că un rezultat poate să ne schimbe şi starea de spirit şi gradul de optimism. Să vedem lucrurile în cu totul o altă lumină. Suntem în întuneric, dar unde e întuneric e loc şi pentru lumină. Trebuie să o găsim. La fel cred că dacă, conform aspectului jocului, în Bosnia am fi reuşit cel puţin un egal, deja vorbeam acum altfel. Îl meritam şi nu l-am produs.

Dacă reuşim un rezultat bun, nu numai din punct de vedere mental se schimbă foarte mult lucrurile, dar în acelaşi timp şi economia grupei. Până la urmă jucăm cu Finlanda, pe care o consider cea mai completă echipă din grupă. Am multe argumente în sensul ăsta. Am veni la un singur punct de ea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul de selecționer al României

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu rămâne optimist în ciuda înfrângerilor cu Muntenegru și Bosnia. Selecţionerul a transmis că nu se teme pentru postul său.

„Am datoria să mă gândesc la perspectivă, dacă am fi chemat jucători de 36 de ani, ne-ar fi ajutat acum, dar nu pe viitor când vor avea 40 de ani. Dacă mă interesa momentul sau contractul meu, dar m-am gândit în perspectivă. Îi aduceam, ne bazam pe două acţiuni şi îi dădeam deoparte. Nu era corect nici pentru ei. Construiam ceva, dar practic nu mai puteam miza pe ei.

Dacă apelam la jucători de 38 de ani, spuneam cum construim cu asemenea jucători campania pentru Euro 2024, acela fiind obiectivul. Dacă am acceptat acea clauză spune că am încredere. În rest, îmi asum orice, tragem linie şi vedem. Sunt conştient că acea clauză poate să îmi schimbe viitorul. Sunt tânăr şi o pot lua de la capăt.

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Am încredere, lucrurile astea mă motivează şi îmi dau putere. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă lipseşte ceva, sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncâ groapă. Nu vreau să fac promisiuni, dar multe din întrebările de azi le veţi adresa şi următorului selecţioner”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 16 apr., 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie