Închide meniul

Edi Iordănescu, făcut praf după înfrângerile cu Muntenegru și Bosnia. „Nu are carieră! Clauza aia e vrăjeală!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 12:04

Edi Iordănescu, făcut praf după înfrângerile cu Muntenegru și Bosnia. „Nu are carieră! Clauza aia e vrăjeală!

Edi Iordănescu, debut de coșmar la naționala României

Edi Iordănescu, la un antrenament / as.ro

Edi Iordănescu a pierdut primele două meciuri oficiale pe banca României, 0-2 cu Muntenegru și 0-1 cu Bosnia, și e făcut praf de Costel Pană, care consideră că fiul lui Anghel Iordănescu are un rol artificial la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A ajuns la echipa națională pe alte criterii, nu pe cele normale. Asta e părerea mea. FRF trebuie în mod normal să-i plătească salariu acum lui Anghel Iordănescu, nu lui Edi Iordănescu. El a spus că nu a venit la națională să-și strice cariera. Care carieră?

Edi Iordănescu, făcut praf după înfrângerile cu Muntenegru și Bosnia

El a câștigat un campionat la CFR Cluj, acolo unde a avut o echipă formată de alții. Nu am nimic cu el, dar eu care am jucat 13 ani în Liga 1 și sunt antrenor de 20 de ani nu am nicio șansă să prind contract în Liga 2. Pentru că nu am loc de ei. Sunt antrenori care au primit zeci de șanse.

El crede că are o carieră în spate, dar nu are. A afirmat că dacă ar fi vrut rezultate imediat făcea altă selecție. Înseamnă că știe că nu o să fie dat afară. De ce a mai pus clauza aia atunci? Asta e vrăjeală. Haideți să fim și noi corecți”, a spus Costel Pană, potrivit digisport.ro.

România e pe ultimul loc în grupa de Liga Națiunilor după două etape, cu zero puncte și zero goluri. Lider e Finlanda, cu patru puncte, adversara de azi a tricolorilor. Meciul e transmis de la ora 21:45 LIVE VIDEO pe www.as.ro și în direct la Antena 1 și pe Antena Play.

Reclamă

Edi Iordănescu crede că România poate învinge Finlanda

Antrenorul naţionalei României e sigur că, un succes împotriva nordicilor, ar reprezenta o descătuşare şi ar schimba radical calculele din grupă.

Cred că un rezultat poate să ne schimbe şi starea de spirit şi gradul de optimism. Să vedem lucrurile în cu totul o altă lumină. Suntem în întuneric, dar unde e întuneric e loc şi pentru lumină. Trebuie să o găsim. La fel cred că dacă, conform aspectului jocului, în Bosnia am fi reuşit cel puţin un egal, deja vorbeam acum altfel. Îl meritam şi nu l-am produs.

Dacă reuşim un rezultat bun, nu numai din punct de vedere mental se schimbă foarte mult lucrurile, dar în acelaşi timp şi economia grupei. Până la urmă jucăm cu Finlanda, pe care o consider cea mai completă echipă din grupă. Am multe argumente în sensul ăsta. Am veni la un singur punct de ea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul de selecționer al României

Edi Iordănescu rămâne optimist în ciuda înfrângerilor cu Muntenegru și Bosnia. Selecţionerul a transmis că nu se teme pentru postul său.

„Am datoria să mă gândesc la perspectivă, dacă am fi chemat jucători de 36 de ani, ne-ar fi ajutat acum, dar nu pe viitor când vor avea 40 de ani. Dacă mă interesa momentul sau contractul meu, dar m-am gândit în perspectivă. Îi aduceam, ne bazam pe două acţiuni şi îi dădeam deoparte. Nu era corect nici pentru ei. Construiam ceva, dar practic nu mai puteam miza pe ei.

Dacă apelam la jucători de 38 de ani, spuneam cum construim cu asemenea jucători campania pentru Euro 2024, acela fiind obiectivul. Dacă am acceptat acea clauză spune că am încredere. În rest, îmi asum orice, tragem linie şi vedem. Sunt conştient că acea clauză poate să îmi schimbe viitorul. Sunt tânăr şi o pot lua de la capăt.

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Am încredere, lucrurile astea mă motivează şi îmi dau putere. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă lipseşte ceva, sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncâ groapă. Nu vreau să fac promisiuni, dar multe din întrebările de azi le veţi adresa şi următorului selecţioner”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și