Închide meniul

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea, după ce aceştia l-au făcut praf pe selecţioner şi i-au cerut demisia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 19:30

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea, după ce aceştia l-au făcut praf pe selecţioner şi i-au cerut demisia

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea

Edi Iordănescu este tot mai contestat după ultimele rezultate ale naţionalei României | Profimedia

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea, după ce aceştia l-au făcut praf pe selecţioner şi i-au cerut demisia. Deşi a fost criticat în termeni duri de cei doi foşti internaţionali români, Edi Iordănescu le-a oferit o replică elegantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu s-a supărat pe cei doi, cărora le-a transmis că le poartă un respect deosebit.

Edi Iordănescu le-a răspuns lui Florin Răducioiu şi Ionel Ganea

Fiecare e responsabil de ce spune şi să le dea Dumnezeu sănătate. Şi pentru mine sunt doi fotbalişti imenşi şi vor avea respectul meu tot timpul pentru că aşa mă condamnă educaţia„, a spus Edi Iordănescu în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Bosnia.

Florin Răducioiu şi Ionel Ganea l-au făcut praf pe Edi Iordănescu

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu. Fostul internaţional român a cerut ca Edi Iordănescu să plece de la echipa naţională. Edi Iordănescu are o singură victorie din 7 meciuri şi a cerut răbdare după partida cu Finlanda, care a fost în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Nu am fi meritat să câştigăm, dar nici să pierdem. Jocul României nu mă convinge însă. Este un rezultat echitabil, corect, dar un egal chinuit. Nu e posibil să nu câştigi un meci cu Finlanda. Sunt foarte dezamăgit!

Reclamă

Nu vezi jucători care să facă diferența în momente dificile. Jocul României e inconstant, ineficient, nu-mi dă speranțe. Sunt foarte dur, dar chiar nu se poate. Sunt foarte revoltat când văd că Ungaria câștigă cu Germania…

Din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului, Edi Iordănescu nu mai are ce căuta la echipa națională, pentru că, din păcate, nu îndeplinește niciun obiectiv. Naibii, mă așteptam să câștigăm măcar cu Finlanda!

După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Ionel Ganea a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu.

O diferență între cei doi este că nea Puiu a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, iar Edi numai tenis de picior.

La care seniori a jucat Edi? Când jucam eu la echipa națională, Edi petrecea. Eu nu cred că era o soluție pentru echipa națională. Au fost soluții, dar au fost făcute cărțile să se ajungă aici.

Ar trebui să plece toți. În fotbal nu se progresează. Dacă e să facem o comparație cu alte sporturi, handbal, înotul, canotajul sau alte sporturi…”, a declarat Ionel Ganea, citat de playsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și