Închide meniul

Edi Iordănescu, răspuns după acuzaţiile lui Mihai Stoica. Motivul pentru care nu i-a convocat pe Maxim şi Mitriţă: „Imediat linie şi excludere!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 12:52

Edi Iordănescu, răspuns după acuzaţiile lui Mihai Stoica. Motivul pentru care nu i-a convocat pe Maxim şi Mitriţă: „Imediat linie şi excludere!

Edi Iordănescu, răspuns după acuzaţiile lui Mihai Stoica. Motivul pentru care nu i-a convocat pe Maxim şi Mitriţă

Alexandru Mitriţă şi Alex Maxim nu au fost convocaţi / Profimediaimages

Edi Iordănescu a avut un prim răspuns după acuzaţiile lui Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB a anunţat că Alex Maxim şi Alexandru Mitriţă au refuzat convocarea la echipa naţională, acesta fiind motivul pentru care nu au fost convocaţi pentru „dubla” cu Finlanda şi Bosnia, din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României s-a ferit să anunţe exact de ce nu îi are în lot pe cei doi jucători ofensivi şi s-a rezumat să spună că este o „poveste complexă”. A ţinut totuşi să transmită un avertisment şi a vorbit în ce condiţii se poate ajunge la excluderea de la prima reprezentativă.

Edi Iordănescu, răspuns după acuzaţiile lui Mihai Stoica. Motivul pentru care nu i-a convocat pe Maxim şi Mitriţă

În primul rând îmi cereţi să comentez ce spune o persoană în parte. Am spus că focusul trebuie să rămână pe echipa actuală. Trebuie să fim transparenţi.

V-am spus că un criteriu fundamental în viziunea mea despre fotbal este că, pe lângă valoarea și formă de moment, este dorința foarte mare și necondiționată a jucătorilor de a veni la națională. Acolo unde simt rețineri sau jumătăți de măsură, va fi imediat linie și excludere, pentru că doar așa putem consolida spirit și mentalitate.

În ceea ce-i privește pe cei doi, e o poveste complexă. Am vorbit mai mult cu Maxim decât cu Mitriţă, am fost și în Turcia, a avut o mentalitate extraordinară în iunie, are un caracter deosebit.

Reclamă

Mitriţă e un jucător foarte talentat, dar nu reușește să descopere ce trebuie să facă pe teren, sper să se schimbe asta„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare meciului România – Bosnia.

Mihai Stoica a fost cel care a lansat zvonurile că Alex Maxim şi Mitriţă nu şi-au dorit să vină la echipa naţională. Mai mult, aceştia ar fi avut o reacţie surprinzătoare când au fost sunaţi de oficialii FRF.

Mihai Stoica, despre Maxim şi Mitriţă: „Ei nu prea ar mai fi vrut să vină”

Eu nu m-aş referi atât la Florinel Coman, cât m-aş referi la Mitriţă şi Alex Maxim. Cu ei ar fi concurat pe post şi cu ei am înţeles că au fost probleme, asta spun ce ştiu din surse sigure.

Reclamă 4 / 0/3

Ei nu prea ar mai fi vrut să vină, jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, «trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin». Oamenii de la FRF nu pot să recunoască aşa ceva. Eu ştiu şi sume, şi tot„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Naţionala României este aproape de a retrograda în Liga C din UEFA Nations League. A rămas ultima în grupă, cu patru puncte. Nu mai poate spera la locul 2, ocupat de Muntenegru (7 puncte), din cauza rezultatelor din meciurile directe (0-2, 0-3).

România trebuie să o bată pe Bosnia, iar Finlanda să obţină cel mult un egal cu Muntenegru, pentru a nu retrograda. Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii după România – Muntenegru 0-3. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Edi Iordănescu a şi anunţat în ce condiţii ia în calcul să plece de la prima reprezentativă.

Recomandări
  • De ce nu i-a convocat Edi Iordănescu pe Alexandru Mitriţă şi Alex Maxim
  • România – Bosnia, luni, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și