Închide meniul
Video

Edi Iordănescu răsuflă ușurat după prima victorie la naționala României: „O seară pe care o așteptam și o căutam!”. Prima reacție după România – Finlanda 1-0

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 iunie 2022, 0:07 / Actualizat: 12 iunie 2022, 1:10

Edi Iordănescu, prima reacție după România - Finlanda 1-0

Edi Iordănescu, la flash-interviu după România - Finlanda 1-0 / AS.ro

Edi Iordănescu a bifat prima victorie pe banca naționala României, contra Finlandei, scor 1-0, în Liga Națiunilor. Nicușor Bancu a marcat unicul gol al partidei din Giulești în minutul 30, după un assist oferit de George Pușcaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a avut nevoie de 4 încercări ca să obțină primul succes la cârma naționalei României.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Edi Iordănescu răsuflă ușurat după prima victorie la naționala României: „O seară pe care o așteptam și o căutam!”

La finalul duelului cu Finlanda, transmis în direct la Antena 1, Iordănescu Jr. a oferit prima reacție. Selecționerul „tricolorilor” și-a lăudat jucătorii pentru prestația din Giulești.

„O seară pe care o aşteptam şi o căutam. O seară bună pentru că am obţinut rezultatul pe care îl doream. România are caracter, are viitor. Puteam să scoatem clar mai mult în meciul trecut. Au fost 3 jocuri în 7 zile, a venit un progres în joc, mie îmi dă mai multă încredere în viitor. Vreau să felicit jucătorii pentru caracter, pentru intensitate, e în totalitate victoria lor.

Reclamă

Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă. Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine.

Lumea uită repede prin ce am trecut în februarie. Facem clasamente cu puncte, cu debutul… cum a fost. Eu le accept pe toate. Atât timp cât criticile sunt obiective, sunt realiste, eu nu o să am nicio problemă. Cine jigneşte, se descalifică. Nu pe mine, pe propria persoană.

Să dea Dumnezeu să avem mai multe victorii înainte. Mai avem două zile. Mâine e duminică, trebuie să ne recuperăm. E o sărbătoare frumoasă. Încercăm să ne bucurăm împreună.”, a spus Edi Iordănescu, după România – Finlanda 1-0, pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a spart „gheața” pe banca naționalei României

Naționala noastră rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte, la o singură lungime sub Finlanda și Muntenegru. Bosnia este lider în continuare, după remiza din această seară, contra Muntenegrului, scor 1-1.

Cum arată clasamentul din grupa României, din Liga Națiunilor:

1. Bosnia 5p
2. Finlanda 4p
3. Muntenegru 4p
4. România 3p

Nicuşor Bancu a înscris primul gol oficial din „era” Edi Iordănescu, în meciul România – Finlanda, din UEFA Nations League, meci transmis în direct pe Antena 1 şi Antena Play. Fundaşul Universităţii Craiova a deschis scorul pe stadionul din Giuleşti.

Adrian Mutu, după România – Finlanda 1-0: „Am presat în prima repriză”

„A fost o atmosferă extraordinară. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care România a avut agresivitatea din prima repirză şi jocul nostru bun. În prima repriză cred că un plus mare a fost atitudinea jucătorilor. Echipa a presat în prima repriză. Eu cred că băieţii au jucat bine, în a doua repriză ne-am retras. Eu cred că am meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut. Am avut mai multe decât ei.

Să nu uităm că şi ei au avut două ocazii. Intervenţia lui Niţă a fost extraordinară şi ocazia din final în care ne-a stat tuturor inima. Nu s-a schimbat nimic şi am intrat în joc pentru locul 2 sau primul loc. Puşcaş trece printr-un blocaj mental. Dacă el se găseşte la locul potrivit în momentul potrivitş. Şi în seara aceasta, ca şi în Bosnia, a avut ocazii mari. Nu mă refer numai la penalty-ul ratat. Am avut şi puţin noroc la golul lui Bancu, fundaşul a alunecat„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și