Închide meniul

Englezii știu cu ce scor se va termina România – Lituania! Verdict despre naționala lui Mircea Lucescu

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2024, 9:57

Reclamă
Englezii știu cu ce scor se va termina România – Lituania! Verdict despre naționala lui Mircea Lucescu

Englezii știu cu ce scor se va termina România - Lituania!

Englezii știu cu ce scor se va termina România – Lituania! Jurnaliștii britanici au venit cu un pronostic pentru partida tricolorilor, din etapa a 2-a a grupei de Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Lituania luni, de la ora 21:45. Partida se va juca pe stadionul „Steaua” și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Englezii știu cu ce scor se va termina România – Lituania!

Englezii de la Sports Mole sunt de părere că România o va învinge fără probleme pe Lituania. Predicția acestora, pentru meciul de luni, este 3-0, în favoarea elevilor lui Mircea Lucescu.

Aceștia au lăudat prestația echipei naționale, de la Priștina, și au transmis faptul că tricolorii nu vor avea probleme în al 2-lea meci din Liga Națiunilor.

„România a fost mai cunoscută pentru apărarea solidă în mandatul lui Edi Iordănescu, dar în Priștina ce a captat atenția a fost jocul ofensiv, iar Lituania ar putea avea parte de același lucru.

Reclamă
Reclamă

Lituania a început campania cu un eșec dezamăgitor (n.r. 0-1 cu Cipru) și nu există nimic care să sugereze o surpriză uriașă în România, care să îi ridice de pe ultimul loc”, au scris englezii.

Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026, competiţie ce se vede exclusiv în Antena. Man, Răzvan Marin şi Drăguş au marcat golurile victoriei în Kosovo.

Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania!

Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania este legată de starea gazonului din Ghencea.

Reclamă

Adi Popa, care evoluează la Steaua Bucureşti, echipă ce joacă pe stadionul Ghencea, a dezvăluit că terenul nu se află în condiţii prea bune. Mircea Lucescu vrea ca „tricolorii” să practice un joc de posesie în mandatul lui, iar gazonul prost îngreunează misiunea jucătorilor şi selecţionerului naţionalei.

”Dacă ne uităm la ultimul meci al nostru cu cei de la FCU Craiova, nu o să fie prea bun (n.r. gazonul). Iarba nu prea mai este pe tot terenul.

Mai e în spatele porții puțină. E pământ. De sus se vede bine. S-au jucat în 40 de zile 14 meciuri. S-a jucat la câte două zile.

Și nu mai calculăm că echipele pe care le-a întâlnit FCSB (n.r. în cupele europene) au trebuit să facă și antrenamentul oficial, pentru că așa e protocolul UEFA”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

17:11

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul”

16:42

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

16:20

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și