Închide meniul
Video

Florin Niţă, după intervenţia monumentală din România – Finlanda 1-0: „Am fost inspirat şi m-am dus pe minge la acea ocazie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 0:07

CFR Cluj l-a ofertat pe Florin Niţă! Titularul echipei naţionale, dorit de Dan Petrescu

Florin Niţă, dorit de CFR Cluj / Captură Antena 1

Florin Niţă, după intervenţia monumentală din România – Finlanda 1-0, a vorbit despre faza care a uluit întreg stadionul din Giuleşti. În minutul 51, Niţă a scos incredibil în faţa Pohjanpalo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă le-a mulţumit fanilor care au susţinut naţionala României şi a spus cum a reuşit să aibă acea intervenţie fabuloasă.

Florin Niţă, după intervenţia monumentală din România – Finlanda 1-0

A fost un meci destul de greu, dar sunt fericit că am înţeles mesajele de la Mister şi ne-am montat pentru acest meci. Sunt foarte fericit că băieţii au arătat că au caracter şi au dat totul pe teren. Nu vreau să spun nimic de ce va urma. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Îmi doresc să arătăm cum am arătat în acest meci.

Vreau să le mulţumesc acestor minunaţi fani pentru că ne-au susţinut din primul până în ultimul minut. Nu este o atmosferă plăcută după o înfrângere. Mă bucur că am reuşit să trecem împreună peste acest moment, am fost o echipă. Am fost inspirat şi m-am dus pe minge la acea ocazie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu„, a spus Florin Niţă după România – Finlanda 1-0.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Florin Niţă, intervenţie monumentală în România – Finlanda

Florin Niţă, intervenţie monumentală în România – Finlanda! Portarul României a avut o paradă fabuloasă în faţă lui Pohjanpalo. Florin Niţă a salvat-o pe România în minutul 51 al partidei cu Finlanda. Portarul român a respins incredibil mingea trimisă din 6 metri de Pohjanpalo.

Reclamă

Florin Niţă s-a bucurat nebuneşte după ce a reuşit parada serii în Liga Naţiunilor. Scorul a rămas, în continuare, 1-0 pentru România, după golul marcat de Nicuşor Bancu.

Nicuşor Bancu a înscris primul gol oficial din „era” Edi Iordănescu, în meciul România – Finlanda, din UEFA Nations League, meci transmis în direct pe Antena 1 şi Antena Play. Fundaşul Universităţii Craiova a deschis scorul pe stadionul din Giuleşti.

Bancu a fost singurul jucător din primul „11” al României care a fost folosit titular și la ultimul duel al tricolorilor cu Finlanda, din 2018. El a înscris acum primul gol al naţionalei noastre în această ediţie a Ligii Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Bancu a reuşit un un-doi de senzaţie cu George Puşcaş, în minutul 30. I-a pasat în profunzime atacantului care tocmai ratase un penalty. Puşcaş s-a dus spre colţul terenului, a driblat un adversar şi a centrat în mijlocul careului.

Singurul jucător al lui Edi Iordănescu, aflat în careul nordicilor, a fost chiar Bancu. Dintre doi finlandezi, fotbalistul venit din Bănie a trimis o lovitură perfectă de cap şi a trimis mingea în poartă.

Bancu a ridicat cei 14.000 de fani în picioare şi s-a bucurat alături de coechipieri. Fundaşul de 29 de ani nu mai marcase din finalul anului trecut, din victoria cu Liechtenstein, scor 2-0, din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Recomandări
  • Florin Niţă, după intervenţia monumentală din România – Finlanda 1-0
  • România – Finlanda 1-0 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și