Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ianis Hagi, mesaj războinic pentru „tricolori” înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1): „Să ne protejăm „casa” şi să câştigăm! Va veni succesul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 11:11 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:09

Ianis Hagi, mesaj războinic pentru „tricolori înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1): „Să ne protejăm „casa şi să câştigăm! Va veni succesul!

Ianis Hagi, mesaj pentru "tricolori" înainte de România - Finlanda

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Ianis Hagi (23 ani) a avut un mesaj războinic pentru „tricolori” înainte de România – Finlanda. Echipa naţională a pierdut confruntările cu Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1, dar fiul „Regelui” rămâne optimist şi anunţă că rezultatele pozitive vor veni curând pentru prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Ianis Hagi, mesaj războinic pentru „tricolori” înainte de România – Finlanda

„Este greu pentru că la echipa naţională ai câteva meciuri pe an. Mereu te gândeşti să fii sănătos. Vrei să faci parte. Mereu va fi o dezamăgire când rezultatele nu sunt cele pe care le doreşti. Mereu am încredere în echipa naţională şi în generaţia noastră. Îi ştiu de la U21 şi cu siguranţă vom avea succes şi la echipa mare. Când ajungi la echipa naţională, înseamnă că ştii să gestionezi presiunea. După cum ştiu eu jucătorii şi caracterele lor, vor trece peste momentele astea. Trebuie să lupte pentru ţară, pentru tricou, pentru familiile lor.

Când joci cu un stadion plin şi te încurajează, mereu va fi un mare plus. Sunt meciuri pe care e foarte greu să le câştige. Trebuie să ne protejăm „casa” şi să câştigăm meciurile de acasă. Toată lumea vorbeşte de generaţia U21, de jucători talentaţi. Mesajul meu e simplu – noi am demonstrat-o. Va veni succesul şi la echipa mare. Ştiu ce fel de caractere şi ce fel de jucători sunt. Am fost cu ei prin cele mai frumoase momente şi cele mai urâte. Trebuie să câştigăm cu Finlanda”, a declarat Ianis Hagi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

EXCLUSIV | Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare

Ianis Hagi a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare după accidentarea de la începutul anului. În exclusivitate la AS.ro LIVE, vedeta lui Rangers a explicat cum a trecut peste momentul dificil şi a transmis că îşi pregăteşte revenirea pe teren.

Reclamă

Ianis Hagi continuă procesul de recuperare după accidentarea horror suferită la ligamentele genunchiului. Mijlocașul român a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice pe partea laterală a piciorului.

„Au fost şi momente neplăcute. Am stat şi m-am gândit la tot ce am realizat până în momentul de faţă. Am realizat că pot să fiu fericit. Drumul echipei până în finala Europa League a fost extraordinar. Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Viaţa e complicată. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, de când m-am apucat de fotbal, a fost înconjurat de fotbal. E ca şi cum îi iei unui copil jucăria să nu pot să fac ce iubesc. Sunt momente unde te simţi singur. Personele pe care le iubesc m-au ajutat să trec peste acest moment al vieţii. 100% voi reveni mai puternic, nu am niciun dubiu. Mă ştiu pe mine, ştiu ce persoană sunt. E important ce simţi tu şi încrederea pe care o ai în tine. Sunt sigur că voi reveni şi mai bun!

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa. Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte mult. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a declarat Ianis Hagi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Ianis Hagi, mesaj războinic pentru „tricolori” înainte de România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și