Închide meniul

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 0:32

Reclamă
Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România

Kosovo - Romania / Captură Antena 1

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România. Este vorba despre căpitanul selecționatei, Amir Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a distrat cu naționala kosovarilor în primul meci din Nations League. Tricolorii s-au impus cu 3-0 la Priștina, într-un meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România

La finalul partidei, Amir Rrahmani a transmis faptul că rezultatul este unul jenant și că niciun jucător nu a vorbit în vestiar, având în vedere că nimeni nu se aștepta la o victorie clară a României.

„0-3 acasă este jenant. Nici la vestiare nu am vorbit, pentru că nimeni nu se aștepta la asta. Să nu credeți că ne este ușor, ne doare și pe noi. Toți ne dorim să realizăm ceva măreț.

Îmi asum responsabilitatea în calitate de căpitan pentru această înfrângere. Nu este util să joci acest joc și să pierzi 0-3. Rezultatul este inexplicabil. Avem jucători care fac diferența.

Reclamă
Reclamă

Obiectivul lipsește. Încă nu înțeleg de ce se întâmplă asta. Problema este că primim goluri. În cele trei meciuri cu România nu am marcat niciun gol. Trebuie să vedem. Avem schimbări în formație, vin jucători noi și asta are efect, mai ales integrarea jucătorilor pe teren”, a spus Amir Rrahmani, citat de koha.net.

Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina

Valentin Mihăilă a fost implicat într-un scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina. Atacantul echipei naționale a vorbit despre agresivitatea kosovarilor și nu s-a ferit de cuvinte, la interviu.

După meci, reporterul l-a întrebat pe Valentin Mihăilă despre situația lui Radu Drăgușin, care a ieșit cu tricoul rupt de pe teren, la finalul partidei. Jucătorul de la Parma a dezvăluit că și tricoul său a fost rupt din cauza duelurilor cu adversarii și că aceștia au fost foarte agresivi pe toată durata partidei.

Reclamă

De asemenea, Mihăilă a transmis faptul că le-a arătat tabela jucătorilor din Kosovo, la finalul duelului.

„O victorie foarte bună aici, un adversar dificil, un public dificil, terenul dificil. Important e că am ieşit sănătoşi de pe teren şi că am luat cele 3 puncte.

Da, cu toţii ne gândim la Campionatul Mondial. Luăm pas cu pas, avem multe de învăţat de la Mister. Mai este mult de muncit. Importante sunt cele 3 puncte, a fost primul meci. Acum trebuie doar să ne gândim la următorul meci de acasă.

Până la urmă a fost gol, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Vă daţi seama că este frustrant când îţi creezi o grămadă de ocazii şi nu reuşeşti să marchezi. Sper să sparg gheaţa şi să încep să marchez, pentru că este din ce în ce mai frustrant când nu reuşesc să marchez.

Mircea Lucescu a încercat să ne dea din experienţa sa. Nu este foarte mult timp la dispoziţie la echipa naţională, uşor uşor vom pune în practică ceea ce ne cere dânsul. Important a fost atitudinea, spiritul de sacrificiu şi cred că s-a văzut asta pe teren.

Pentru extreme au fost câteva schimbări, şi pentru faza defensivă. Nu pot să vă spun din vestiar. Au fost câteva schimbări şi trebuie să ne acomodăm cu ele.

Şi eu am ieşit cu tricoul rupt. Au fost foarte agresivi. La final le-am arătat tabela, asta este cel mai important.

Nu trebuie să fie relaxare după acest rezultat. Da, bucurie după meci, dar gândul trebuie să ne fie doar la următorul meci.”, a spus Valentin Mihăilă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

23:30

VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

1 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu! 6 Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!
Citește și