Închide meniul

Ladislau Boloni cere răbdare înainte de România – Finlanda (21:45, Antena 1): „Dați-i liniște echipei naționale, dacă îi vreți binele”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2022, 18:52

Ladislau Boloni cere răbdare înainte de România – Finlanda (21:45, Antena 1): „Dați-i liniște echipei naționale, dacă îi vreți binele

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz.

Ladislau Boloni / Profimediaimages

Ladislau Boloni cere răbdare înainte de România – Finlanda, care va fi în direct la Antena 1 şi pe Antena Play, de la 21:45. Ladislau Boloni, cel care s-a luptat cu Edi Iordănescu pentru postul de selecţioner, a avut un mesaj ferm pentru echipa naţională a României. „Tricolorii” au avut start dificil în Liga Naţiunilor, cu două două înfrângeri: 0-2 în Muntenegru şi 0-1 în Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni negociază în aceste zile cu Metz, însă este cu gândul alături de echipa naţională. Boloni le transmite celor care au început să conteste naţionala să aibă răbdare.

Ladislau Boloni cere răbdare înainte de România – Finlanda

Dați-i liniște echipei naționale, dacă îi vreți binele! Atât vreau să zic, dați-i liniște echipei naționale că de asta are nevoie”, a spus Ladislau Boloni pentru sportbull.ro.

Echipa probabilă a României în meciul din Nations League cu Finlanda

Este de aşteptat ca Edi Iordănescu să facă noi schimbări în echipa de start. Niţă este punct fix, dar în locul lui Rus ar putea apărea Burcă. Fără gol în cele două meciuri din Nations League, selecţionerul ar putea apela încă din primul minut la Tavi Popescu.

Conform fanatik.ro, selecționerul s-a temut de jocul fizic al adversarilor, care l-ar fi putut accidenta pe jucătorul pe care Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Dar lucrurile se schimbă pentru partidele cu Finlanda (azi, 21.45, Antena 1) și Muntenegru (14 iunie). Jucătorul cotat la 4 milioane de euro va fi titular în ambele meciuri, cel puțin ăsta este planul lui Edi Iordănescu.

Reclamă

România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Olaru, M. Marin, Cicâldău – Sorescu, Pușcaș, Octavian Popescu

Finlanda: Hrádecký – Alho, L. Väisänen, Ivanov, O’Shaughnessy, Uronen – Lod, Schüller, Kamara – Pukki, Pohjanpalo

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul de selecționer al României

Edi Iordănescu rămâne optimist în ciuda înfrângerilor cu Muntenegru și Bosnia. Selecţionerul a transmis că nu se teme pentru postul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Am datoria să mă gândesc la perspectivă, dacă am fi chemat jucători de 36 de ani, ne-ar fi ajutat acum, dar nu pe viitor când vor avea 40 de ani. Dacă mă interesa momentul sau contractul meu, dar m-am gândit în perspectivă. Îi aduceam, ne bazam pe două acţiuni şi îi dădeam deoparte. Nu era corect nici pentru ei. Construiam ceva, dar practic nu mai puteam miza pe ei.

Dacă apelam la jucători de 38 de ani, spuneam cum construim cu asemenea jucători campania pentru Euro 2024, acela fiind obiectivul. Dacă am acceptat acea clauză spune că am încredere. În rest, îmi asum orice, tragem linie şi vedem. Sunt conştient că acea clauză poate să îmi schimbe viitorul. Sunt tânăr şi o pot lua de la capăt.

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Am încredere, lucrurile astea mă motivează şi îmi dau putere. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă lipseşte ceva, sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncâ groapă. Nu vreau să fac promisiuni, dar multe din întrebările de azi le veţi adresa şi următorului selecţioner”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

  • 7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și