Închide meniul

Ladislau Boloni va fi noul antrenor al lui Metz. Anunțul făcut de L’Equipe

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2022, 23:05

Reclamă
Ladislau Boloni va fi noul antrenor al lui Metz. Anunțul făcut de LEquipe

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecţionerul României

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni va antrena echipa Metz, retrogradată în Ligue 2 în sezonul recent încheiat. Anunțul a fost făcut de L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul Ladislau Boloni va antrena echipa Metz, anunţă cotidianul L’Equipe.

Ladislau Boloni va fi noul antrenor al lui Metz

Boloni îl va înlocui pe Frederic Antonetti. La 69 de ani, Boloni este liber de contract de când a plecat de la Panathinaikos Atena, în 2021.

Metz a încheiat pe locul 19 sezonul 2021/2022 de Ligue 1 și va juca în stagiunea viitoare în liga a doua din Franța.

Reclamă
Reclamă

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecționerul României

Trei runde de negocieri au avut loc între Ladislau Boloni și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România.

Boloni și FRF s-au înțeles din punct de vedere financiar, dar nu au căzut de acord asupra duratei contractului. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, antrenorul și-a dorit un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

De asemenea, FRF a impus a o clauză prin care putea să dea afară selecționerul, în funcție de rezultatele din Liga Natiunilor. Boloni a refuzat. În cele din urmă, selecționer a fost ales Edi Iordănescu, care are până acum două înfrângeri în primele două meciuri din Nations League.

Reclamă

Ladislau Boloni: „Nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc”

După ce a refuzat naționala, Ladislau Boloni a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit, printre altele, de ceea ce antrenorul numeşte nivelul scăzut al fotbaliştilor români. 

Astăzi, din păcate, în echipa națională a României, capabilă să facă meciuri foarte bune, dar și inexplicabil de slabe, tristețea este – să mă ierte jucătorii, nu arăt absolut deloc cu degetul către ei – că nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc.

Este opinia mea. Sigur, aprecierile mele pot fi greșite. Ultimii jucători de anvergură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu. Greșesc cumva? Și asta a fost acum aproape 15 ani!”, a spus Boloni.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și