Închide meniul

Marcel Pușcaș n-a avut milă de Vlad Chiricheș, după România – Muntenegru 0-3: „E penibil, pericol public! Lasă-te, nu ne mai chinui!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iunie 2022, 12:09

Marcel Pușcaș n-a avut milă de Vlad Chiricheș, după România – Muntenegru 0-3: „E penibil, pericol public! Lasă-te, nu ne mai chinui!

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheş, gafă uriaşă în Muntenegru - România / Hepta

Marcel Pușcaș n-a avut milă de Vlad Chiricheș, după meciul România – Muntenegru 0-3, din Liga Națiunilor. Fundașul de 32 de ani l-a scăpat complet din marcaj pe Stefan Mugosa la golul al doilea, iar spre finalul partidei a fost aproape de autogol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș a stârnit un val uriaș de critici în ultima perioadă, discutându-se inclusiv despre o posibilă retragere a fundașului.

Marcel Pușcaș n-a avut milă de Vlad Chiricheș, după România – Muntenegru 0-3

Evoluțiile modeste ale lui Vlad Chiricheș au fost criticate vehement de Marcel Pușcaș. Fostul mijlocaș de la Steaua și Rapid l-a descris în termeni extrem de duri pe fundașul care a bifat cea de-a 75-a selecție la echipa națională.

Pușcaș i-a transmis lui Chiricheș să agațe ghetele în cui deoarece reprezintă un „pericol public” și „un model de așa nu”, pe postul de fundaș central.

„Băiatul ăsta, ’lider’ și căpitan al naționalei a bifat azi a 75-a selecție.
Peste Costică Ștefănescu dar egalul lui Cornel Dinu.
Va dați seama că timp de 10 ani n-a avut contracandidat?
Vă dați seama cum se poate păcăli fotbalul?
I-a păcălit pe antrenorii români, pe impresari, cluburi și suporteri.
Nu e prost! E chiar șmecher de șmecher.
În această campanie NL (n.r. – Nations League) a reușit în patru jocuri s-o comită de 5 ori.
Azi doar la primele două goluri și era să dea și-un autogol.
In 2016 îi spuneam lui Daum că nu e fundaș central pentru că e comisar-șef în acel post. Mi-a dat dreptate.
Urmașii neamțului, Contra, Rădoi și Iordănescu Jr au continuat să-l folosească pe post de fundaș în care, vorba lui C Dinu, face filaj și nu marcaj.
E mereu în zonă dar niciodată nu intervine.
E mereu cu mâinile la spate in careu, indiferent de zonă, distanță și unghi vezi Doamne! pentru a nu comite vreun henț, uitând că brațele au și rol de menținere a echilibrului.
E penibil de-a dreptul.
Nu dă cu capul în minge, neam.
Tânărul Edi Iordănescu nu l-a scos din lot, nu l-a scos nici din linia de fund, unde e pericol public și în consecință poate fi scos el din funcția de selecționer.
Așa se întâmplă când evidența îți e străină, când ești fricos și când apleci urechea spre cine nu trebuie.
Mă refer la acest păcălitor al fotbalului, pe nume Chiricheș, pentru că el este chintesența echipei naționale în ultimii 10 ani.
El este liderul decăderii continue a echipei României.
Ceilalți jucători sunt doar o consecință.
Chiricheș este un model de, așa nu.
75 de selecții înseamnă mult.
Pentru el și mai ales pentru noi.
Pentru fotbalul românesc nu mai zic.
Vlad dragă, lasă-te și lasă-ne!
Nu ne mai chinui!”, a scris Marcel Pușcaș, pe contul de Facebook.

Reclamă

Vlad Chiricheș, dărâmat după România – Muntenegru 0-3

Vlad Chiricheș s-a arătat total demoralizat la finalul partidei România – Muntenegru 0-3. Căpitanul naționalei a recunoscut că a avut gânduri să se retragă de la echipa națională. Chiricheș a anunțat însă că va veni la prima reprezentativă și în septembrie.

„E rușinos să pierzi acasă, 0-3 cu Muntenegru. Ne pare rău că nu am reușit să continuăm rezultatul bun cu Finlanda. Astăzi am fost depășiți la toate capitolele. E clar că oboseala se simte. E final de sezon. Golurile primite nu sunt legate de oboseală.

(n.r. îți reproșezi golurile?) Nu trebuie să-mi fac o analiză acum. Trebuie să devenim mai montați, puși pe fapte, mai puține vorbe si mai multă acțiune. Sperăm să venim mai montați să facem rezultate.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost niște gânduri (n.r. – cu privire la retragere), la Podgorica mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copiii, e greu să accepți astfel de situații și e dezamăgitor pentru mine, am reușit să mă adun și să continui. Aș vrea să treacă vacanța asta, să-mi pun gândurile la un loc. Nu vreau să iau o decizie acum, sunt un tip care nu fuge de momentele grele, nu știu daca retragerea mea ar ajuta„, a spus Vlad Chiricheș, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și