Închide meniul
VIDEO

Markku Kanerva, exasperat de George Puşcaş: „Este foarte puternic!” Concluziile selecţionerului nordicilor după România – Finlanda 1-0

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 8:47

Markku Kanerva, exasperat de George Puşcaş: „Este foarte puternic! Concluziile selecţionerului nordicilor după România – Finlanda 1-0

George Puşcaş, în timpul meciului România - Finlanda

Markku Kanerva, exasperat de George Puşcaş / Profimedia

Markku Kanerva a fost exasperat de George Puşcaş în România – Finlanda 1-0. Selecţionerul nordicilor este de părere că atacantul celor de la Pisa a fost cel mai periculos „tricolor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Giuleşti, Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu şi a reuşit singurul gol al partidei cu finlandezii. România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Markku Kanerva, exasperat de George Puşcaş

“Toţi au jucat bine, dar sigur că atacantul Puşcaş este foarte puternic, putea obţine mingi şi a fost dificil să facem marcaj la el. A fost un meci dur şi ambele echipe au avut ocazii. Am fost puţin ghinionişti la gol, când fundaşii noştri au dormit puţin, dar România şi-a arătat calitatea astăzi, în special pe contraatac. S-au apărat foarte strâns, dar totuşi, noi ne-am creat vreo 4 ocazii în repriza a doua.

Sigur că şi ei au avut ocaziile lor, dar a fost un joc strâns şi dur. Sunt şi dezamăgit, pentru că voiam măcar un punct. Au fost foarte activi, au făcut multe deposedări şi noi am fost, fizic, puţin cam în spatele lor, am greşit pase simple, le-am dat şansa să contraatace. Ei sunt foarte puternici, mă aşteptam la asta”, a declarat Markku Kanerva.

Edi Iordănescu răsuflă ușurat după prima victorie la naționala României

Edi Iordănescu a bifat prima victorie pe banca naționala României, contra Finlandei, scor 1-0, în Liga Națiunilor. Nicușor Bancu a marcat unicul gol al partidei din Giulești în minutul 30, după un assist oferit de George Pușcaș.

Reclamă

Edi Iordănescu a avut nevoie de 4 încercări ca să obțină primul succes la cârma naționalei României.

„O seară pe care o aşteptam şi o căutam. O seară bună pentru că am obţinut rezultatul pe care îl doream. România are caracter, are viitor. Puteam să scoatem clar mai mult în meciul trecut. Au fost 3 jocuri în 7 zile, a venit un progres în joc, mie îmi dă mai multă încredere în viitor. Vreau să felicit jucătorii pentru caracter, pentru intensitate, e în totalitate victoria lor.

Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă. Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Lumea uită repede prin ce am trecut în februarie. Facem clasamente cu puncte, cu debutul… cum a fost. Eu le accept pe toate. Atât timp cât criticile sunt obiective, sunt realiste, eu nu o să am nicio problemă. Cine jigneşte, se descalifică. Nu pe mine, pe propria persoană. Să dea Dumnezeu să avem mai multe victorii înainte. Mai avem două zile. Mâine e duminică, trebuie să ne recuperăm. E o sărbătoare frumoasă. Încercăm să ne bucurăm împreună”, a spus Edi Iordănescu, după România – Finlanda 1-0, pentru Antena 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și