Închide meniul
VIDEO

Mihai Stoica, „fermecat” de un „tricolor” după România – Finlanda 1-0: „Ştii 100% că respectă sarcinile!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 15:00

Mihai Stoica, „fermecat de un „tricolor după România – Finlanda 1-0: „Ştii 100% că respectă sarcinile!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica, fermecat de un „tricolor” după România – Finlanda 1-0. Marius Marin, titular în Giuleşti, a primit cuvinte de laudă din partea managerului general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Marin pe teren, România a obţinut primele trei puncte din Liga Naţiunilor şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Mihai Stoica, „fermecat” de un „tricolor” după România – Finlanda 1-0

„Ştii ce e? E un jucător care niciodată nu poate juca mai mult de nota şapte, dar nici mai puţin de nota şase. E un jucător de care ştii sută la sută că îşi respectă sarcinile de joc.

Disciplinat tactic, mie îmi place, dă agresivitate, se duce şi atacă adversarul departe de poarta noastră. Nu e un jucător care să se tragă în spate şi să joace la alibi, mie asta îmi place”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Marius Marin, lăudat de Mihai Stoica şi după Bosnia – România 1-0

Mihai Stoica l-a lăudat pe Marius Marin şi după Bosnia – România 1-0. Managerul general de la FCSB consideră că mijlocaşul lui Pisa „nu trebuie să lipsească din echipa naţională”.

”Marius Marin a făcut un joc bun. Este un jucător agresiv, este un jucător care, în opinia mea, nu trebuie să lipsească din echipa naţională. Este un jucător bun şi chiar cred că n-avem neapărat nevoie de un închizător de 1.90 metri, nu, noi putem să fim dinamici şi agresivi cu jucători chiar dacă sunt scunzi. Mie mi-a plăcut de prima dată când l-am văzut.

Şi la echipa naţională de tineret, chiar dacă a fost accidentul ăla, că a luat roşu imediat cum a intrat, dar este un jucător bun. Este un jucător care îşi face foarte bine treaba. Nu-l văd jucând prost. Este un jucător inteligent, joacă pe calităţile lui, nu vrea să pară altceva decât este. Se aseamănă un pic cu Pintilii, că recuperează şi joacă rapid, simplu”, declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe cine a remarcat Mihai Stoica, după România – Finlanda 1-0

Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă pentru „tricolori”, după ce România a învins Finlanda cu 1-0. Echipa naţională a obţinut astfel prima victorie sub comanda lui Edi Iordănescu.

România a obţinut prima victorie din grupa de Nations League. Naţionala a învins sâmbătă seara echipa Finlandei, scor 1-0, golul victoriei fiind înscris de Nicuşor Bancu.

„Bancu şi Niţă, care au făcut un joc excepţional. Practic, Bancu a fost eroul meciului. Chiricheş a făcut un joc excepţional. Vreau să îi aud acum pe cei care îl criticau. Olaru la fel, a făcut un meci excepţional. Sper să nu fie vorba de nicio accidentare. Aş vrea să remarc doi jucători.

Şi pe Sorescu, care acum are un debut, chiar dacă a mai jucat… A făcut un meci consistent. Rar mi-a fost dat şi mereu căutam jucători care vin cu centări bune. Care să execute lovituri libere bune din lateral şi aici am avut: din partea dreaptă, Raţiu, care a terminat foarte multe acţiuni cu centrare. Iar la faze fixe executate din lateral, Cicâldău, excelent.

Ăştia sunt de remarcat. În rest, aş putea să spun şi de cei care au intrat. Nu au fost de nivelul celor care i-au înlocuit. Poate şi din cauza aia am suferit. Au fost câteva intervenţii, am văzut cu toţii. Dar cred că victoria e meritată, poate spuneţi că exagerez”, a declarat MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și