Închide meniul

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

Publicat: 13 octombrie 2024, 23:28

Reclamă
Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania - România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Captură AntenaSport

Mihai Stoichiţă a prins curaj înainte de Lituania – România, după ce „tricolorii” au câştigat primele 3 meciuri din UEFA Nations League. Directorul tehnic al FRF vrea ca naţional lui Mircea Lucescu să câştige toate meciurile din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul hop pentru „tricolori” va fi marţi, cu Lituania, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a câştigat primele 3 meciuri din actuala campanie: 3-0 în Kosovo şi Cipru, şi 3-1 pe teren propriu cu Lituania.

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

„Erau 30 de grade la prânz. Am înţeles că acum sunt 8 grade. Sper să terminăm grupa neînvinşi. Ar fi extraordinar, ar fi o continuitate pentru ce s-a întâmplat în calificările pentru EURO. Mi-aş dori să terminăm grupa învingători în toate meciurile. Ar fi o premieră. Este o încălzire pentru ce va fi anul viitor şi o definitivare a ideilor lui Lucescu pentru ce s-a va întâmpla anul viitor. Şi posibilitatea de a juca un baraj dacă terminăm pe primul loc.

Se vede clar că după rezultate poţi să te gândeşti cu multă încredere la ce va fi. E bucuros că antrenează, noi suntem bucuroşi că s-a întors în fotbal. Un meci extraordinar în Kosovo şi la Bucureşti mai puţin bine„, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în Lituania.

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3

După victoria la scor din Cipru, România a ajuns la 9 puncte şi are un avans de 3 puncte faţă de ocupanta locului secund, Kosovo. Cipru a rămas pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Lituania este ultima clasată, fără vreun punct obţinut în primele trei etape, după ce a fost învinsă de Kosovo pe teren propriu, scor 1-2.

Reclamă
Reclamă

Clasament Grupa 2, Liga C

1. România 9p
2. Kosovo 6p
3. Cipru 3p
4. Lituania 0p

România este favorită la terminarea grupei pe primul loc, iar jucătorii lui Mircea Lucescu trebuie mai întâi să obţină victoria şi în Lituania, în meciul de marţi seară, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Reclamă

Dacă va câştiga, România va ajunge la 12 puncte, iar tricolorii vor mai avea nevoie de un singur punct în meciul cu Kosovo, penultimul din grupă, pentru a fi sigură de primul loc. Chiar dacă după ultima etapă, România şi Kosovo vor avea acelaşi număr de puncte, tricolorii vor încheia pe primul loc, datorită rezultatului înregistrat în Kosovo, scor 3-0. În ultima etapă, România va juca pe teren propriu cu Cipru.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:35

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

23:22

EXCLUSIV„Să nu vă fie frică!” Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

23:07

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

22:49

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

22:02

„E peste toţi, e liderul de care naţionala are nevoie!” Mihai Stoica a dat verdictul după Cipru – România 0-3

1 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 4 EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!” 5 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 6 Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul
Citește și