Închide meniul

„Nu putem spune nimic negativ!” Radu Drăguşin, val de laude la adresa lui Mircea Lucescu! Concluzii după România – Lituania 3-1

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 8:26

Reclamă
„Nu putem spune nimic negativ! Radu Drăguşin, val de laude la adresa lui Mircea Lucescu! Concluzii după România – Lituania 3-1

Radu Drăguşin, val de laude la adresa lui Mircea Lucescu, după România - Lituania 3-1

Radu Drăguşin, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Radu Drăguşin a avut un val de laude la adresa lui Mircea Lucescu, după ce România a învins-o pe Lituania cu scorul clar de 3-1. Fundaşul celor de la Tottenham a dezvăluit că „Il Luce” a adus mult entuziasm la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a înregistrat a doua victorie din grupa de Liga Naţiunilor şi conduce detaşat în grupă. „Tricolorii” au învins Lituania în Ghencea, graţie golurilor marcate de Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă.

Radu Drăguşin, val de laude la adresa lui Mircea Lucescu, după România – Lituania 3-1

Radu Drăguşin a tras concluziile, după duelul cu Lituania, şi a recunoscut că adversarul i-a surprins pe „tricolori”. Acesta a transmis că nici gazonul din Ghencea nu a fost de partea jucătorilor, însă i-a lăudat pe coechipierii din atac, pentru cele trei goluri marcate.

Despre Mircea Lucescu, Radu Drăguşin a transmis că nu se poate spune nimic negativ. Fundaşul de 22 de ani a subliniat că la echipa naţională s-a creat un nucleu, iar personalitatea jucătorilor îi ajută să depăşească şi momentele dificile.

„Am început bine, plini de entuziasm. Am dat acel gol foarte rapid, credeam că suntem în controlul meciului. S-a întâmplat acea fază pe tranziția lor, ne-au prins descoperiți și au marcat. Pot să spun că ne-au surprins puțin prin felul în care au jucat.

Reclamă
Reclamă

Ne așteptam la mingi lungi la bătaie, dar au pus mingea jos. Puteam să facem și noi pressing mai bine, dar până la urmă am făcut diferența. Gazonul nu a fost în cele mai bune condiții și a fost unul dintre motivele pentru care nu ne-au ieșit toate combinațiile, dar avem jucători de mare valoare în față și și-au făcut treaba astăzi.

Suntem pe drumul cel bun. Mister a venit cu un entuziasm foarte mare, l-am simțit, iar când vorbim despre antrenorul Mircea Lucescu nu putem spune nimic negativ. Am creat acest nucleu, avem relații de joc. Trebuie să ne arătăm personalitatea și în momentele mai grele, cum am făcut-o astăzi”, a declarat Radu Drăguşin.

Ianis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner

Ianis Hagi a fost în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner. Ianis Hagi a intrat în minutul 70 al partidei cu Lituania şi a fost decisiv la marcarea celui de-al doilea gol. Ianis A scos penalty-ul care a fost transformat de Răzvan Marin.

Reclamă

Au fost două meciuri grele, două meciuri total diferite. Să începi în deplasare la Kosovo e greu. Am câştigat două meciuri. şase goluri, e bine. E fosrte bine, suntem toţi încântaţi de Mircea Lucescu. Este o dinamică diferită, sunt idei diferite, este şi o diferenţă de vârstă între fostul antrenor şi actualul. Cred că toţi antrenorii pot să confirme că suntem receptivi.

Ne place munca, ne adaptăm repede. Încă sunt idei în curs, sunt multe chestii pe care nu le-am putut face în această acţiune. Mă simt bine, la antrenamente s-a ridicat puţin nivelul şi intensitatea. A fost un vis fiindcă am crescut cu doi jucători pe care i-a antrenat mult, a avut grijă de ei, de tata şi de unchiul meu, de Popescu.

Când îţi vorbesc la superlativ de dânsul, ideea e să ai şi tu oportunitatea să fii antrenat de dânsul. Am fost foarte încântat dar ştiu că nu trebuie să visez cu ochii deschişi şi să mă antrenez şi să dau totul. Fiecare echipă are stilul lor. Datoria mea când intru pe teren e să fac diferenţa, nu să doar gol sau pase de gol. Sunt fericit că am reuşit să fac diferenţa. Sunt la Rangers, mai am un an contract acolo şi sunt gata să mă lupt pentru antrenor, pentru fani, iubesc să fiu acolo şi mâine la treabă„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:24

Adrian Mutu i-a taxat pe „tricolori”, după victoria clară cu Lituania: „Le-am permis cam multe!”

9:13

Mircea Lucescu a răbufnit după România – Lituania 3-1. Decizia radicală anunţată: „Execrabil”

8:45

„Nu i-a plăcut faţa lui” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România

8:28

EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”

8:00

Lupta pe calea aerului dintre McLaren și Red Bull. Analiza lui Adrian Georgescu

0:43

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 4 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și