Închide meniul

Ovidiu Stângă a dat de pământ cu jucătorii naționalei: „Nu se maturizează! Numai mofturi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 13:00

Ovidiu Stângă a dat de pământ cu jucătorii naționalei: „Nu se maturizează! Numai mofturi!

România, înfrângeri pe linie cu Edi Iordănescu

Jucătorii României, în timpul unui meci / Hepta

Ovidiu Stângă a dat de pământ cu jucătorii naționalei după înfrângerile cu Muntenegru și Bosnia. Fostul internațional crede că fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu nu își asumă responsabilități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Stângă i-a acuzat pe jucătorii României că nu se maturizează și vin la lotul național cu „mofturi”.

Ovidiu Stângă a dat de pământ cu jucătorii naționalei

„Slab, slab, slab! Am și eu mândria mea, naționala ne reprezenta, dar e dureros. Stai după niște jucători care nu se mai maturizează, dar stăm după ei, mofturi! Ce-au sădit, aia au cules.

Incompetență, relații, lucruri urâte, nu se mai lucrează, nu se mai fac selecții ca lumea, nu se mai promovează cine trebuie promovat!”, a spus Ovidiu Stângă, potrivit gsp.ro.

România e pe ultimul loc în grupa de Liga Națiunilor după două etape, cu zero puncte și zero goluri. Lider e Finlanda, cu patru puncte, adversara de azi a tricolorilor. Meciul e transmis de la ora 21:45 LIVE VIDEO pe www.as.ro și în direct la Antena 1 și pe Antena Play.

Reclamă

Edi Iordănescu, făcut praf

Edi Iordănescu a pierdut primele două meciuri oficiale pe banca României, 0-2 cu Muntenegru și 0-1 cu Bosnia, și e făcut praf de Costel Pană, care consideră că fiul lui Anghel Iordănescu are un rol artificial la echipa națională.

„A ajuns la echipa națională pe alte criterii, nu pe cele normale. Asta e părerea mea. FRF trebuie în mod normal să-i plătească salariu acum lui Anghel Iordănescu, nu lui Edi Iordănescu. El a spus că nu a venit la națională să-și strice cariera. Care carieră?

El a câștigat un campionat la CFR Cluj, acolo unde a avut o echipă formată de alții. Nu am nimic cu el, dar eu care am jucat 13 ani în Liga 1 și sunt antrenor de 20 de ani nu am nicio șansă să prind contract în Liga 2. Pentru că nu am loc de ei. Sunt antrenori care au primit zeci de șanse.

Reclamă 4 / 0/3

El crede că are o carieră în spate, dar nu are. A afirmat că dacă ar fi vrut rezultate imediat făcea altă selecție. Înseamnă că știe că nu o să fie dat afară. De ce a mai pus clauza aia atunci? Asta e vrăjeală. Haideți să fim și noi corecți”, a spus Costel Pană, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul de selecționer al României

Edi Iordănescu rămâne optimist în ciuda înfrângerilor cu Muntenegru și Bosnia. Selecţionerul a transmis că nu se teme pentru postul său.

„Am datoria să mă gândesc la perspectivă, dacă am fi chemat jucători de 36 de ani, ne-ar fi ajutat acum, dar nu pe viitor când vor avea 40 de ani. Dacă mă interesa momentul sau contractul meu, dar m-am gândit în perspectivă. Îi aduceam, ne bazam pe două acţiuni şi îi dădeam deoparte. Nu era corect nici pentru ei. Construiam ceva, dar practic nu mai puteam miza pe ei.

Dacă apelam la jucători de 38 de ani, spuneam cum construim cu asemenea jucători campania pentru Euro 2024, acela fiind obiectivul. Dacă am acceptat acea clauză spune că am încredere. În rest, îmi asum orice, tragem linie şi vedem. Sunt conştient că acea clauză poate să îmi schimbe viitorul. Sunt tânăr şi o pot lua de la capăt.

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Am încredere, lucrurile astea mă motivează şi îmi dau putere. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă lipseşte ceva, sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncâ groapă. Nu vreau să fac promisiuni, dar multe din întrebările de azi le veţi adresa şi următorului selecţioner”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă.

Recomandări
  • România, pe ultimul loc în Nations League
  • România – Finlanda va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și