Închide meniul
Video

Denis Drăguş, gol superb în meciul Lituania – România! Atacantul naţionalei a înscris după un contraatac-fulger

Bogdan Stănescu Publicat: 15 octombrie 2024, 23:26

Reclamă

Denis Drăguş, gol superb în meciul Lituania - România!

Denis Drăguş, felicitat după ce a marcat al doilea gol al României cu Lituania / captura Antena 1

Denis Drăguş a marcat un gol superb în meciul Lituania – România! În minutul 65 al partidei, un contraatac-fulger al naţionalei a fost finalizat perfect de Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce lituanienii au bătut în zid o lovitură liberă, mingea a ajuns la Radu Drăguşin. Fundaşul central al naţionalei a pătruns foarte bine spre poarta lituanienilor şi i-a pasat lui Dennis Man.

Denis Drăguş, gol superb în meciul Lituania – România! Atacantul naţionalei a înscris după un contraatac-fulger

Man a reuşit un assist excelent pentru Denis Drăguş. Jucătorul Parmei l-a văzut foarte bine demarcat pe Drăguş la marginea careului şi i-a pasat decisiv.

Drăguş a preluat ireproşabil şi a finalizat la colţul scurt, fără să-i dea nicio şansă de a interveni portarului Gertmonas. De altfel, Gertmonas a avut o intervenţie extraordinară în prima repriză, la o lovitură de cap a aceluiaşi Drăguş.

În minutul 30, după un corner de pe partea stângă, Drăguş a reluat foarte bine cu capul, dar Gertmonas, portarul liderului din Liga 1, U Cluj, a reuşit o paradă de senzaţie.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a spus motivul pentru care a optat pentru aceeaşi echipă de start cu Lituania! O singură modificare în primul 11

Mircea Lucescu a spus motivul pentru care a optat pentru aceeaşi echipă de start cu Lituania! „Il Luce” a fost nevoit să îl schimbe pe Nicuşor Bancu, suspendat, cu Deian Sorescu.

În rest, echipa a fost aceeaşi care a obţinut victoria cu Cipru, în deplasare, cu 3-0.

Într-o declaraţie exclusivă pentru AntenaSport, Mircea Lucescu a explicat că omogenitatea echipei este foarte importantă într-o competiţie precum Liga Naţiunilor.

Reclamă

(n.r.: nu sunt foarte multe surprize, doar Sorescu îl va înlocui pe Bancu. Menţineţi aceeaşi formaţie) Bineînţeles. Nu am niciun motiv să se schimbe deocamdată.

Vom vedea, din punct de vedere fizic, cred că s-au recuperat. Dacă e unul care face semne, avem jucători la dispoziţie pentru a-l înlocui. Omogenitatea echipei contează foarte mult deocamdată, mai ales că, într-un interval de 3 luni, suntem obligaţi să jucăm o competiţie cum e asta. Nu e simplu”, a declarat Mircea Lucescu, înainte de startul partidei Lituania – România, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Meciul Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Înaintea acestei partide, despre care Mircea Lucescu a spus că ar putea fi „decisivă”, naţionala ocupă primul loc în grupa ei din UEFA Nations League.

România a câştigat toate cele trei partide disputate până acum în acest sezon de UEFA Nations League: cu Kosovo, cu 3-0 (în deplasare), cu Lituania, cu 3-1 (acasă) şi cu Cipru, cu 3-0 (în deplasare).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

12:55

Meciul Lituania – România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

12:54

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”

12:24

Thomas Tuchel este noul selecţioner al Angliei! Când va prelua antrenorul german echipa şi ce salariu va avea

12:10

„Va rămâne cu asta toată viața!” Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

11:58

„Toleranţă zero!” Prima decizie luată de FRF, după scandalul rasist de la România U19 – Spania U19 1-1

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și