Închide meniul

România – Bosnia: Tricolorii vor juca în echipament galben, în meciul prin care putem evita o ruşine

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2022, 14:49

România – Bosnia: Tricolorii vor juca în echipament galben, în meciul prin care putem evita o ruşine

România - Bosnia: Tricolorii vor juca în echipament galben

Fanii tricolorilor susţin naţionala României / frf.ro

România – Bosnia: Tricolorii vor juca în echipament galben, în meciul prin care putem evita o ruşine. Bosnia-Herţegovina va evolua în echipament albastru la meciul de luni seară, din Liga Naţiunilor, de pe stadionul Giuleşti, informează frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit susei citate, România va disputa meciul în echipamentul de acasă, tricou galben, şort alb, jambiere galbene.

România – Bosnia: Tricolorii vor juca în echipament galben

Meciul este unul cu risc ridicat, motiv pentru care vor fi luate măsuri suplimentare în ceea ce priveşte accesul în incinta stadionului. Aşadar, suporterii sunt rugaţi să se prezinte mai devreme, accesul acestora fiind permis începând cu ora 19:15, anunţă FRF.

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, va fi în format live text, pe AS.ro, de la 21:45. „Tricolorii” luptă pentru evitarea ruşinii retrogradării în Liga C.

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, c doar patru puncte, obţinute după victoria şi remiza cu Finlanda. În cazul unei victorii cu Bosnia, selecţionata lui Edi Iordănescu se poate clasa pe locul trei, dacă şi Finlanda se va încurca în ultima partidă.

Reclamă

România – Bosnia, LIVE TEXT, 21:45

România vine după o remiză cu Finlanda, în deplasare. „Tricolorii” s-au văzut conduşi pe terenul nordicilor încă din minutul 12, însă au reuşit să egaleze prin Florin Tănase, în minutul 52.

De cealaltă parte, Bosnia este liderul grupei, având 11 după cinci partide. În ultima partidă, selecţionata lui Ivailov Petev a învins Muntenegru cu 1-0.

În partida tur, desfăşurată la Zenica, „tricolorii” au pierdut la limită, scor 0-1, după golul marcat de Smail Prevljak.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionata lui Edi Iordănescu poate evita clasarea pe ultimul loc, şi implicit retrogradarea, dacă va reuşi să se impună cu Bosnia, iar Muntenegru o încurcă pe Finlanda în ultima partidă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și