Închide meniul
Video

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto! Cifre fabuloase pentru starul argentinian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 0:07

Reclamă

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica - Porto

Profimedia

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto. Starul argentinian şi-a dat jos tricoul pentru a sărbători golul marcat cu Porto. Marele derby din Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria are un sezon de vis la Benfica. Starul argentinian este golghterul echipei în acest sezon.

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto

Angel Di Maria a marcat, cu Porto, al 5-lea gol din acest sezon. Di Maria a înscris în minutul 68 al derby-ul cu Porto, cu un şut deviat din interiorul careului.

Fază controversată în Benfica – FC Porto! Arbitrul l-a eliminat pe Fabio Cardoso

Fază controversată în Benfica – FC Porto. Un fundaș din lotul echipei pregătite de Sergio Conceicao a fost eliminat în prima repriză a duelului de pe Estadio da Luz. Derby-ul dintre Benfica și FC Porto contează pentru etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Meciul săptămânii în Europa se vede LIVE în AntenaPLAY.

În minutul 19 al „clasicului” din campionatul Portugaliei, Fabio Cardoso a fost eliminat după o intervenție asupra lui Neres. Totuși, fotbalistul „dragonilor” a atins prima dată mingea, înainte de a-l doborî pe jucătorul de la Benfica.

Reclamă

Astfel, după această intervenție, „dragonii” sunt nevoiți să joace restul partidei în 10 oameni. Acest lucru o pune în mare dificultate pe FC Porto, echipă care ocupa poziția a 2-a în Liga Portugal, înainte de fluierul de start al meciului.

Totuși, echipa lui Conceicao a arătat, la finalul primei reprize, ca o echipă mare și și-a creat ocazii chiar dacă cei de la Benfica au avantajul omului în plus. Oaspeții au fost aproape să marcheze în minutele 18 (prin Joao Mario) și 40 (prin șutul lui Pepe, care a fost respins seznațional de către Trubin, portarul celor de la Benfica).

Video cu eliminarea lui Fabio Cardoso

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și