Închide meniul
VIDEO

Angel Di Maria, gol superb pentru Benfica. Imagini senzaționale cu execuția campionului mondial din 2022

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 21:03 / Actualizat: 18 ianuarie 2024, 19:15

Reclamă
Angel Di Maria, gol superb pentru Benfica. Imagini senzaționale cu execuția campionului mondial din 2022

Angel Di Maria gol superb Benfica

Angel Di Maria / Profimedia

Angel Di Maria a marcat un gol superb pentru Benfica. Starul campioanei din Liga Portugal a făcut spectacol la partida cu Rio Ave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Benfica și Rio Ave contează pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din Liga Portugal, competiție care poate fi văzută live în AntenaPLAY.

Angel Di Maria a marcat un gol superb pentru Benfica. Ce a reușit în partida cu Rio Ave

În cadrul acestei partide, jucătorii de la Rio Ave au dat prima lovitură. S-a întâmplat în minutul 9, atunci când Guga a primit o pasă excelentă în interiorul careului. Acesta a trimis un șut puternic, care s-a oprit direct în plasa porții apărate de Trubin.

Replica campioanei en-titre a venit în minutul 29, prin Angel Di Maria. Campionul mondial din 2022 a primit un balon excelent la marginea careului și a trimis un șut, din prima, direct în vinclul porții. Portarul oaspeților nu a putut interveni, iar scorul de pe tabelă era de 1-1, scor care a fost menținut până la pauză.
Angel Di Maria a revenit la Benfica în vara acestui an, după aventura de la Juventus. Înainte de partida cu Rio Ave, starul argentinian a adunat 23 de partide, în toate competițiile, pentru campioana din Liga Portugal. În cadrul acestor meciuri a reușit să marcheze de 9 ori și să ofere 3 pase decisive. Ajuns la 35 de ani, în momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Benfica a fost prima sa echipă în Europa, el venind de la Rosario Central, din ţara sa natală. În cariera sa, campionul mondial cu Argentina în 2022 a mai evoluat pentru Real Madrid, Manchester United, PSG şi Juventus, înainte de revenirea la Lisabona.

Angel Di Maria, golul sezonului în UEFA Champions League

Angel Di Maria, golul sezonului în UEFA Champions League! Starul argentinian a deschis scorul în minutul 32 al partidei de la Salzburg, în ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Reclamă

Di Maria a fost omul primei reprize. El a pasat decisiv şi la reuşita lui Rafa Silva din minutul 45+1, care a dus scorul la 2-0.

Angel Di Maria este în formă maximă. Starul argentinian al celor de la Benfica a deschis scorul în minutul 32 al meciului de la Salzburg. Di Maria a înscris direct din corner, cu o execuţie superbă.

În minutul 45+1, Angel Di Maria a contribuit şi la golul al doilea marcat de portughezi. El i-a pasat lui Rafa Silva, care a dus scorul la 2-0, chiar înainte de pauză.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și