Închide meniul

Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă: „Responsabilitatea e a mea!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 15:38

Reclamă
Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă: „Responsabilitatea e a mea!

Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă

Roger Schmidt/ Profimedia

Antrenorul de la Benfica a avut o replică tranşantă pentru critici, după eşecul din prima etapă a noului sezon. Roger Schmidt şi-a asumat întreaga responsabilitate, după înfrângerea cu Famalicao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Famalicao a produs surpriza şi a învins-o cu 2-0 pe Benfica, în prima etapă a sezonului din Liga Portugal. Campionatul se vede live în AntenaPLAY.

Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă

Roger Schmidt a tras concluziile, după ce Benfica a fost învinsă. Acesta a subliniat că duelul a fost unul dificil, şi a transmis un mesaj şi pentru fani, care au fost extrem de nemulţumiţi de rezultat.

„Meciul a fost dificil, Famalicao a meritat victoria. E dificil să explic ce s-a întâmplat. Jucătorii au fost foarte motivaţi şi s-au antrenat foarte bine.

Responsabilitatea e a mea. După cinci săptămâni de antrenamente, trebuie să sper că jucătorii sunt la cel mai bun nivel al lor. Echipa însă nu a fost agresivă, nu a fost compactă.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Răspuns pentru fani) Am vrut să începem sezonul bine şi e normal ca fanii să fie dezamăgiţi. Fanii Benficăi au mereu aşteptări foarte mari, dar e important să ne revenim în următorul meci. Nu am putut câştiga acest meci, suntem dezamăgiţi, dar ne gândim la următorul acum”, a declarat antrenorul de la Benfica, conform ojogo.pt.

Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica

Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica! Campionul mondial din 2022 va rămâne, pentru încă un sezon, în Liga Portugal!

Oficialii lui Benfica au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu echipa, până în anul 2025.

Reclamă

„Încă un an cu vulturul pe piept!”, au notat lusitanii.

În stagiunea precedentă fostul jucător al lui Real Madrid a avut evoluţii spectaculoase, prin care şi-a trecut în cont 9 goluri şi 11 pase decisive, în Liga Portugal.

Di Maria a fost aproape de plecarea de la Benfica în această perioadă de mercato, la Rosario Central, clubul care l-a lansat în lumea fotbalului.

Totuși, mutarea nu s-a mai materializat după ce familia superstarului a fost amenințată.

Un grup de infractori i-au trimis surorii lui Di Maria un cap de porc, străpuns de un glonț, alături de un mesaj: transferul la Rosario nu trebuie să se materializeze, pentru ca familia să nu ajungă la fel ca animalul, notează presa britanică.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate”

17:14

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

17:11

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

16:51

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

16:39

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic!” Promisiune uriaşă

16:30

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic: „Va fi un meci diferit. Avem mentalitate de învingători”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și