Închide meniul
VIDEO

Arthur Cabral, gol fabulos din foarfecă! Angel Di Maria i-a dat o pasă magică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 22:20

Reclamă
Arthur Cabral, gol fabulos din foarfecă! Angel Di Maria i-a dat o pasă magică

Arthur Cabral, gol fabulos din foarfecă! Angel Di Maria i-a dat o pasă magică

Profimedia

Arthur Cabral a reuşit un gol fabulos din foarfecă, la scorul de 1-0 pentru Estrela Amadora. Cabral a primit o pasă magică de la starul argentinian, Angel Di Maria. Estrela Amadora – Benfica Lisabona a fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Estrela Amadora a dat lovitura în prima repriză, în minutul 28 al partidei. Bucuria gazdelor a durat până în minutul 44, când starurile Benficăi au ieşit la rampă.

Arthur Cabral, gol fabulos din foarfecă! Angel Di Maria i-a dat o pasă magică

Angel Di Maria a avut un moment de geniu şi i-a trimis o pasă lui Arthur Cabral peste apărarea celor de la Estrela Amadora. Acesta a preluat pe piept şi a reluat pe spate în poarta celor de la Estrela Amadora.

Video cu golul fabulos marcat de Arthur Cabral

La ce a renunţat Angel Di Maria pentru a reveni la Benfica: „Erau oferte uluitoare!”

La ce a renunţat Angel Di Maria pentru a reveni la Benfica. Campionul mondial a făcut dezvăluiri uimitoare, dar a lansat și o serie de atacuri la adresa oficialilor lui Juventus, fosta sa echipă.

Atacantul din Argentina a revenit la Benfica în această perioadă de mercato, după ce s-a despărțit de italienii de la Juventus. Acesta s-a întors după de 13 ani la campioana din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY.

Reclamă

Angel Di Maria a făcut dezvăluiri despre oficialii lui Juventus. Campionul mondial a menționat motivul pentru care a plecat de la „Bătrâna Doamnă”. Acesta s-a arătat nemulțumit de relația pe care a avut-o cu antrenorul, dar și cu oficialii clubului. Totuși, argentinianul a ținut să menționeze și situația grea în care se afla echipa, în sezonul pe care l-a petrecut în lotul formației din Serie A.

„A fost un an dificil pentru club (n.r. în sezonul trecut, pentru Juventus). Nu am înțeles niciodată ce s-a întâmplat în acel sezon. Am încercat să înțeleg și să îmi fac treaba, atunci când am avut ocazia să joc, dar nu am jucat prea mult, iar acest lucru m-a afectat.

Am avut mai multe întâlniri cu oficialii lui Juve, am discutat și cu antrenorul. Totuși, uneori realizezi cât de puțin înseamnă cuvintele.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut multe oferte din Arabia Saudită. Erau oferte uluitoare. Totuși, am ales cu inima și am revenit la Benfica”, a spus Angel Di Maria pentru DSports Radio, citat de football-italia.net.

În cariera sa, Angel Di Maria a jucat pentru:  Rosario Central, Benfica, Real Madrid, Manchester United, PSG și Juventus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și