Închide meniul

Benfica l-a demis pe Roger Schmidt după doar patru etape din Liga Portugal! Anunţul oficial al clubului

Alex Masgras Publicat: 1 septembrie 2024, 16:47

Reclamă
Benfica l-a demis pe Roger Schmidt după doar patru etape din Liga Portugal! Anunţul oficial al clubului

Benfica l-a demis pe Roger Schmidt după doar patru etape din Liga Portugal! Anunţul oficial al clubului

Roger Schimdt, în timpul meciului Moreirense - Benfica / Profimedia

Benfica l-a demis pe Roger Schmidt după doar patru etape din Liga Portugal. Formaţia din Lisabona nu are cel mai bun început de sezon. Cu două victorie, o înfrângere şi o remiză, Benfica este pe locul 6 în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma remizei obţinute în minutul 90+6 pe terenul celor de la Moreirense, Benfica a decis să se despartă de antrenorul Roger Schmidt.

Benfica l-a demis pe Roger Schmidt după doar patru etape din Liga Portugal! Anunţul oficial al clubului

Clubul Benfica Lisabona s-a despărţit de antrenorul Roger Schmidt ca urmare a începutului slab de sezon al echipei, a informat gruparea portugheză, scrie DPA.

„L-am informat pe Roger Schmidt că nu mai este antrenorul Benficăi. Ne-am dorit stabilitate, dar după patru etape din noua ediţie a campionatului, rezultatele nesatisfăcătoare ne-au determinat să luăm decizia demiterii antrenorului”, a declarat preşedintele clubului, Rui Costa, notează agerpres.ro.

El a menţionat că în curând va fi anunţat numele noului tehnician al „vulturilor”, presa sportivă din această ţară avansând numele lui Bruno Lage, fost antrenor al formaţiei.

Reclamă
Reclamă

Schmidt era antrenor la Benfica din iulie 2022, cu contract valabil până pe 30 iunie 2026.

Antrenorul german în vârstă de 57 de ani nu a reuşit să câştige niciun trofeu major cu Benfica sezonul trecut.

Benfica nu a reuşit decât un egal, 1-1, cu Moreirense, vineri seara, în etapa a 4-a, şi este în prezent pe locul 6, cu 7 puncte.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:45

LIVE TEXTFarul – CFR Cluj 0-0. Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu!

18:30

LIVE SCORENewcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist! Manchester United – Liverpool se joacă ACUM

18:29

FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza

18:25

„Este un erou!” Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Mesaje superbe, despre român

18:14

VIDEONebunie totală după victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Italiei! Atmosferă superbă la Monza

18:10

Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle! Românul, lăudat de englezi: „A fost intervenţia meciului”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și