Închide meniul
VIDEO

Boavista – Chaves 4-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Revelația sezonului a făcut spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 0:10

Reclamă
Boavista – Chaves 4-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Revelația sezonului a făcut spectacol total în Liga Portugal

Boavista - Chaves LIVE VIDEO AntenaPLAY

Jucătorii de la Boavista, în timpul unui meci / Profimediaimages

Boavista – Chaves 4-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa a 5-a a noului sezon din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate golurile lui Boavista au fost înscrise încă din prima repriză. Gazdele au marcat prin Morais, Agra și Bozenik, care a reușit o „dublă” în care a marcat și un gol de senzație! Singurul gol al lui Chaves a fost marcat de Paolo Victor, în minutul 71. După acest rezultat, Boavista a urcat pe primul loc în Portugalia, cu 13 puncte, în timp ce Chaves este ultima în clasament, cu 0 puncte.

Boavista – Chaves 4-1

Min 71: Boavista – Chaves 4-1! Oaspeții au redus din diferență, după reușita lui Paulo Victor!

Min 23: Boavista – Chaves 4-0! Bozenik a reușit „dubla”, cu o execuție frumoasă, din interiorul careului.

Min 11: Boavista – Chaves 3-0! Revelația sezonului a înscris din nou, după o execuție de generic reușită de Bozenik!

Reclamă

Min 5: Boavista – Chaves 2-0! Boavista a punctat din nou, după cursa lui Agra!

Min 1: Boavista – Chaves 1-0! Gazdele au deschis rapid scorul, după o greșeală uluitoare în apărarea lui Chaves! Reușita a fost semnată de Morais!

Min 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Boavista – Chaves, echipele de start

Boavista: Goncalves, Ferreira, Awaziem, Abascal, Malheiro, Reisinho, Perez, Makouta, Agra, Bozenik, Morais

Chaves: Nogueira, Correia, Rodrigues, Vitoria, Langa, Sousa, Nwakali, Phete, Victor, Hernandez, Abass

Echipa gazdă din această seară este revelația noului sezon din prima ligă a Portugaliei. Boavista, care a încheiat stagiunea precedentă pe locul 9, nu a suferit nicio înfrângere, până în momentul de față. De asemenea, trupa condusă de Armando Goncalves Teixeira, cunoscut sub porecla de „Petit”, a înregistrat un singur rezultat de egalitate, 1-1 cu Casa Pia.

În restul partidelor, Boavista a obținut doar victorii. A fost 3-2 cu Benfica, 4-1 cu Portimonense și 2-1 cu Estoril, în ultima etapă jucată. Înainte de acest duel, gazdele ocupă locul al 4-lea, cu 10 puncte după 4 meciuri jucate. De notat este faptul că formația lui Petit are un meci în minus față de echipele care ocupă primele 3 locuri (Sporting, Porto – cu câte 13 puncte și Benfica – 12 puncte).

De cealaltă parte, Chaves se află pe ultima poziție în Liga Portugal, după 4 eșecuri în primele 4 meciuri jucate. A fost 0-2 cu Rio Ave, 2-4 cu Braga, 0-5 cu Farense și 1-2 cu Moreirense. În sezonul trecut, oaspeții din această seară au încheiat campionatul pe locul al 7-lea.

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a avut loc chiar în ultima etapă a sezonului precedent din Liga Portugal. La acel meci, Boavista s-a impus, în deplasare, cu scorul de 4-1, la finalul unei partide în care jucătorii lui Chaves au încasat 3 cartonașe roșii.

Reclamă

Angel Di Maria a reuşit un gol superb în Vizela – Benfica

Etapa a 5-a din Liga Portugal a oferit spectacol total până acum. Iar starul de la Benfica, Angel Di Maria, a reuşit o bijuterie de gol. Angel Di Maria a marcat un gol magnific din lovitură liberă în Vizela – Benfica. Starul argentinian a transformat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri.

Angel Di Maria şi-a arătat, din nou, clasa de mare jucător. În direct în AntenaPLAY, Di Maria a reuşit să marcheze al doilea gol al celor de la Benfica în deplasarea de la Vizela.

În minutul 39 al partidei, Angel Di Maria a executat magistral o lovitură liberă de la 18 metri. Mingea s-a dus perfect, iar portarul gazdelor nu a putut face nimic. Acesta a fost al patrulea gol marcat de Angel Di Maria de la revenirea la Benfica.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și