Închide meniul
VIDEO

Braga – Famalicao 1-2, în AntenaPLAY! Spectacol total în prima etapă a sezonului de Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 0:11

Reclamă
Braga – Famalicao 1-2, în AntenaPLAY! Spectacol total în prima etapă a sezonului de Liga Portugal

Braga - Famalicao 1-2

Jucătorii de la Braga și de la Famalicao, în timpul unui meci / Profimediaimages

Braga – Famalicao 1-2! Meciul din prima etapă de Liga Portugal a fost transmis în AntenaPLAY. Alexandru Dobre a fost titular la oaspeţi şi a fost schimbat după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Braga a deschis scorul prin Horta, care a executat perfect o lovitură liberă, în minutul 9. Ulterior, în repriza secundă, Rodrigues a restabilit egalitatea pe tabelă, cu un şut deviat, din afara careului celor de la Braga. În prelungiri, Aranda a dat lovitura şi Famalicao a câştigat toate cele trei puncte.

Braga – Famalicao 1-2 în AntenaPLAY

Final! Braga – Famalicao 1-2! Dramatism în duelul din prima etapă din Liga Portugal! Aranda le-a adus victoria celor de la Famalicao, după un gol marcat în prelungiri.

Min. 90+5: Braga – Famalicao 1-2! Aranda a marcat pentru oaspeţi. Mijlocaşul a punctat cu un şut superb, din marginea careului, la care portarul celor de la Braga nu a avut nicio şansă.

Min. 72: Ocazie Braga! Horta a şutat într-un adversar, dintr-o poziţie ideală, din faţa porţii celor de la Famalicao!

Reclamă

Min. 68: Braga – Famalicao 1-1! Afonso Rodrigues a reuşit să egaleze, cu un şut deviat din afara careului!

Min. 46: Începe repriza secundă a meciului dintre Braga şi Famalicao!

Pauză! Braga are avantaj de un gol la pauza duelului cu Famalicao, după reuşita lui Horta, din startul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Braga – Famalicao 1-0! Horta a deschis scorul în duelul din prima etapă! Mijlocaşul a punctat superb, din lovitură liberă!

Min 1: A început meciul

Pentru partida din această seară, Antrenorul celor de la Famalicao a decis să îl titularizeze pe Alexandru Dobre. Acesta a ajuns în Portugalia în această perioadă de mercato, de la Dijon, pentru suma de 600.000 de euro.

Braga – Famalicao, echipele de start:

Braga: Matheus, Borja, Saatci, Oliveira, Gomez, Victor Carvalho, Al Musarti, Bruma, Horta A, Horta R, Ruiz

Famalicao: Luiz Junior, Aguirre, Otavio, Riccieli, Moura, Youssouf, Assuncao, Dobre, Limatta, Pablo, Cazid

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

Reclamă

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Alex Dobre, la Famalicao

Alex Dobre e singurul român din Liga Portugal. După ce a fost împrumutat anul trecut de la Dijon, internaționalul nostru a semnat un contract pe 2 ani cu Famalicao.

”Sunt foarte fericit că pot continua la Famalicao. Am fost foarte bine primit și va fi o plăcere să continui să lucrez la acest club. Au fost șase luni incredibile din punct de vedere individual și colectiv.

Sezonul acesta vrem să jucăm mai bine și sper să ajut cu goluri și pase decisive pentru încă un sezon bun. Este foarte important să mă întorc la muncă. Primele șase luni au fost de adaptare. Acum, intenționez să joc și mai bine pentru a aduce multă bucurie suporterilor care ne-au susținut mereu”, a declarat jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro, pentru fcfamalicao.pt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și