Închide meniul
VIDEO

Cupa Ligii Portugaliei: Sporting – Farense 4-2, în AntenaPLAY. Festival de goluri în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 2 noiembrie 2023, 23:55

Reclamă
Cupa Ligii Portugaliei: Sporting – Farense 4-2, în AntenaPLAY. Festival de goluri în AntenaPLAY

Famalicao - Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. "Leii" au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal

Jucătorii lui Sporting Lisabona / Profimedia Images

O nouă partidă din Cupa Ligii Portugaliei, Sporting – Farense 4-2, a fost joi în AntenaPLAY. Miercuri, Braga – Casa Pia s-a încheiat 1-1, tot Cupa Ligii Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sporting traversează o perioadă excelentă în campionatul Portugaliei, fiind pe primul loc, cu 25 de puncte obţinute în 9 etape. Sporting are 8 victorii şi un egal în Liga Portugal. Meciurile din Liga Portugal, dar și din Cupa Ligii Portugaliei, se văd live în AntenaPLAY!

Cupa Ligii Portugaliei: Sporting – Farense 4-2, în AntenaPLAY

Final! Sporting – Farense 4-2! Liderul din campionat a făcut spectacol şi în Cupa Ligii şi a câştigat duelul din grupe într-un mod categoric.

Min. 79: Sporting – Farense 4-2! Oaspeţii reduc din diferenţă, după ce Goncalves a reuşit să marcheze superb din pasa lui Costa.

Min. 63: Sporting – Farense 4-1! Gyokeres a reuşit un hat-trick! Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut în forţă din interiorul careului, la care portarul nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Min. 56: Sporting – Farense 3-1! Nuno Santos a marcat pentru gazde, cu un şut din faţa porţii, care s-a scurs printre picioarele portarului.

Min. 49: Sporting – Farense 2-1! Oaspeţii au redus din diferenţă prin Oliveira! Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut în forţă, din afara careului.

Min. 28: Sporting – Farense 2-0! Gyokeres a reuşit „dubla” în doar trei minute! Atacantul a marcat din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 25: Sporting – Farense 1-0! Gyokeres a deschis scorul pentru Sporting

Min. 1: A început partida!

Sporting: Israel – Matheus, Juste, Diomande – Santos, Braganca, Inacio, Esgaio – Paulinho, Gyokeres, Trincao

Farense: Silva Velho – Javier Delgado Rojano, Silva, Jorge, Talocha – Falcao, Isidoro – Belloumi, Mattheus, Matias, Duarte

Braga – Casa Pia 1-1 LIVE VIDEO

Min. 90+8: Fluier final! Braga – Casa Pia s-a încheiat 1-1!

Min. 76: Braga – Casa Pia 1-1! Clayton a înscris de la 11 metri şi a egalat scorul

Min. 74: Penalty pentru Braga!

Reclamă

Min. 62: Braga – Casa Pia 1-0! Pizzi a deschis scorul după o centrare de pe partea dreaptă. Mijlocaşul Bragăi a reluat perfect în plasă centrarea trimisă foarte bine

Min. 21: Braga, aproape de gol! Pizzi a şutat pe lângă poartă

Min. 1: A început partida!

Braga – Casa Pia Echipele de start

Braga: Hornicek – Marin, Saatci, Fonte, Mendes – Moutinho, Horta – Horta, Pizzi, Djalo – Ruiz

Casa Pia: Lucas Paes – Zolotic, Varela, Tchamba – Lelo, Justo, Neto, Geraldes – Dias, Clayton, Soma

Cupa Ligii Portugaliei: Arouca – Benfica 0-2 LIVE VIDEO

Min. 90+5: Final de meci! Benfica a învins-o cu 2-0 în deplasare pe Arouca

Min. 90: Arouca s-a apropiat periculos de poarta Benficăi, dar a ratat şansa de a finaliza acţiunea.

Min. 74: Arouca – Benfica 0-1! Arthur Cabral a majorat avantajul Benficăi

Min. 55: Gol anulat al Benficăi! Reuşita a fost anulată cu VAR

Min 26: Arouca – Benfica 0-1! Di Maria a înscris dintr-o lovitură liberă, cu o execuție senzațională!

Min. 1: A început meciul!

Arouca (4-2-3-1): Thiago da Silva – Esgaio, Fernandes, Montero, Weverson – Eboue, Simao – Trezza, Sylla, Jason – Mujica

Benfica (3-4-3): Turbin – Silva, Otamendi, Morato, Neves, Luis, Mario, Aursnes – Di Maria, Guedes, Rafa Silva

Cele două formații fac parte din Grupa B a Cupei Ligii Portugaliei, alături de cei de la AVS. Având în vedere faptul că în această grupă se regăsesc doar 3 echipe, până în momentul de față a fost jucat un singur meci, între gazdele de astăzi și AVS, încheiat cu scorul de 2-1. Duelul respectiv a avut loc în luna septembrie.

Ultima partidă dintre cele două formații a avut loc la finalul lunii ianuarie a acestui an. La momentul respectiv, Benfica câștiga partida cu scorul de 3-0. Și meciul de la acel moment s-a jucat tot pe terenul celor de la Arouca.

Înainte de partida din această seară, în ceea ce privește situația din Liga Portugal, Arouca se află pe poziția a 15-a, la egalitate de puncte (6), cu Vizela, formație care ocupă locul pentru barajul de promovare/menținere în Liga Portugal.

De cealaltă parte, campioana sezonului trecut, Benfica, este pe poziția a 2-a, la 3 puncte în spatele rivalilor de la Sporting Lisabona, care, după 9 etape ocupă locul de lider al Ligii Portugal.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și