Închide meniul
VIDEO

Famalicao – Arouca 1-0, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Alex Dobre a obţinut a treia victorie a sezonului

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2023, 23:55

Reclamă
Famalicao – Arouca 1-0, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Alex Dobre a obţinut a treia victorie a sezonului

Famalicao - Arouca LIVE VIDEO (22:15), exclusiv în AntenaPLAY

Alex Dobre, în tricoul lui Famalicao / Profimedia Images

Famalicao – Arouca 1-0. Echipa la care este legitimat românul Alexandru Dobre s-a impus la limită, la capătul unui meci de luptă. Famalicao – Arouca 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Famalicao a obţinut a treia vvictorie a sezonului şi a ajuns la 11 puncte în clasament. De cealaltă parte, Arouca a rămas cu 6 puncte în clasament. Unicul gol al partidei a fost marcat de Otavio.

VIDEO Famalicao – Arouca 1-0, exclusiv în AntenaPLAY

Min. 90+8: Victorie pentru Famalicao. Otavio a marcat singurul gol al partidei.

Min 27: Famalicao – Arouca 1-0! A marcat Otavio, după o lovitură de la colțul terenului.

Min 1: A început meciul!

Reclamă

Famalicao – Arouca, echipele de start:

Famalicao: Luiz Júnior (31); Martín Aguirregabiria (32); Riccieli (15); Otávio (13); Francisco Moura (74); Lacoux (6); Zaydou Youssouf (28); Aranda (11); Chiquinho (10); Puma Rodríguez (7); Jhonder Cádiz (29).

Arouca: Arruabarrena (12); Rafael Fernandes (64); Galovic (44); Javi Montero (4); Trezza (9); Morlaye Sylla (2); David Simão (5); Tiago Esgaio (28); Cristo González (23); Rafael Mújica (19); Jason Remeseiro (10).

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de meciul dintre Famalicao şi Arouca, gazdele sunt pe locul 7, cu opt puncte, în timp ce oaspeţii ocupă poziţia a 11-a, cu şase puncte. Arouca vine după patru etape consecutive fără victorie în Liga Portugal.

După primele cinci etape, Boavista, Sporting şi Porto au câte 13 puncte şi ocupă podiumul din Liga Portugal. Benfica a adunat 12 puncte şi e pe poziţia a patra, într-un debut de sezon extrem de echilibrat.

Meciurile transmise în AntenaPLAY din etapa a 6-a din Liga Portugal

Vineri:

  • Famalicao – Arouca 1-0

Sâmbătă:

  • Moreirense – Farense, 17:30
  • Casa Pia – Guimaraes, 20:00
  • Porto – Gil Vicente, 22:30

Duminică:

  • Chaves – Estrela, 17:30
  • Portimonense – Benfica, 20:00
  • Braga – Boavista 22:30

Luni:

  • Sporting – Rio Ave, 22:15

Alex Dobre, singurul român din Liga Portugal

Alex Dobre e singurul român din Liga Portugal. După ce a fost împrumutat anul trecut de la Dijon, internaționalul nostru a semnat un contract pe 2 ani cu Famalicao.

Reclamă

”Sunt foarte fericit că pot continua la Famalicao. Am fost foarte bine primit și va fi o plăcere să continui să lucrez la acest club. Au fost șase luni incredibile din punct de vedere individual și colectiv.

Sezonul acesta vrem să jucăm mai bine și sper să ajut cu goluri și pase decisive pentru încă un sezon bun. Este foarte important să mă întorc la muncă. Primele șase luni au fost de adaptare. Acum, intenționez să joc și mai bine pentru a aduce multă bucurie suporterilor care ne-au susținut mereu”, a declarat jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro, pentru fcfamalicao.pt.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și