Închide meniul
Video

Gol direct din corner în Vitoria Guimaraes – Gil Vicente 2-1. Spectacol total în Liga Portugal, care se vede LIVE în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 20:16

Reclamă

Gol direct din corner în Vitoria Guimaraes - Gil Vicente 2-1

Lovitura de la colț prin care Tiago Silva a marcat în Vitoria Guimaraes - Gil Vicente / AntenaPLAY

Gol direct din corner în Vitoria Guimaraes – Gil Vicente 2-1. Un fotbalist legitimat la echipa gazdă a dat lovitura în a doua repriză a partidei și a marcat un gol superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Vitoria Guimaraes și Gil Vicente s-a încheiat cu scorul de 2-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 55, prin Baturina. Totuși, jucătorii de la Guimaraes au întors rezultatul prin golurile marcate de Tiago Silva, în min 62 și de Nelson Luz, în min 82. Partida din etapa a 2-a din Liga Portugal a fost LIVE în AntenaPLAY.

Gol direct din corner în Vitoria Guimaraes – Gil Vicente 2-1. Tiago Silva, reușită de generic

După o primă repriză în care nu s-a marcat niciun gol, cei de la Gil Vicente au dat lovitura în minutul 55, după reușita lui Baturina. Acesta a înscris în minutul 55, după ce portarul gazdelor a respins greșit un balon trimis spre poartă din afara careului.

În minutul 62 al partidei din Liga Portugal, fotbalistul Tiago Silva, legitimat la Vitoria Guimaraes a marcat un gol de-a dreptul spectaculos. Acesta a reușit să trimită balonul în poartă direct dintr-o lovitură de colț, iar portarul de la Gil Vicente nu a putut să respingă mingea.

Odată cu golul marcat direct din lovitură de la colț, jucătorii de la Vitoria Guimaraes au restabilit egalitatea. Aceștia au reușit să obțină cele 3 puncte după ce, în mnutul 82, Nelson Luz a marcat golul victoriei. Fotbalistul gazdelor a înscris cu un șut de la distanță, după o cursă excelentă în care a pasat superb alături de colegii săi.

Reclamă

După această victorie, cei de la Guimaraes ocupă locul al 2-lea în Liga Portugal, cu 6 puncte din tot atâtea posibile. În prima etapă a noului sezon, Guimaraes a reușit să o învingă pe Estrela, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, Gil Vicente ocupă locul al 3-lea în campionatul din Portugalia. Aceșita s-au impus cu scorul de 5-0 în fața celor de la Portimonense.

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și