Închide meniul
Video

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal. Hernandez a înscris din „foarfecă” și a adus 3 puncte pentru ultima clasată

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 20:07

Reclamă

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal

Execuția lui Hernandez / Captură AntenaPLAY

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal. La partida dintre Chaves și Boavista, Hernandez a marcat un gol fabulos, din „foarfecă” și a stabilit scorul final. A fost o partidă spectaculoasă în campionatul lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meicul amintit anterior s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea ultimei clasate, Chaves. Boavista, ocupanta locului 10, era marea favorită, însă gazdele au făcut un meci excelent și au făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal

După o primă repriză strânsă, care s-a terminat cu scorul de 1-1, Chaves a început a doua parte cu gândul la victorie. Totuși, speranțele gazdelor aveau să fie diminuate după ce, în minutul 59, Carraca a văzut cartonașul roșu.

Totuși, surpriza avea să vină în minutul 71. La momentul respectiv, Correia a reluat o centrare, iar balonul a fost trimis într-o poziție excelentă, în interiorul careului. Hernandez a trimis rapid mingea, din „foarfecă”, în poarta oaspeților și a stabilit scorul final.

După acest rezultat, Chaves a urcat pe penultimul loc în Liga Portugal, cu 17 puncte, noua ultimă clasată fiind Vizela, care are cu un meci mai puțin jucat. De cealaltă parte, Boavista se află pe locul al 10-lea, cu 24 de puncte după 22 de partide.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Chaves urmează duelul cu Estrela, care se va juca pe data de 24 februarie, de la ora 20:00. De cealaltă parte, în următoarea etapă, Boavista se va duela cu Braga, pe 26 februarie, de la ora 22:15.

Programul complet al etapei cu numărul 22 din Liga Portugal. Meciurile care se văd în AntenaPLAY.

Vineri, 16 februarie

Reclamă

Famalicao – Rio Ave 2-1

Sâmbătă, 17 februarie

Chaves – Boavista 2-1
Portimonense – Guimaraes (20:00)
FC Porto – Estrela (22:30)

Duminică, 18 februarie

Casa Pia – Arouca (17:30)
Benfica – Vizela (20:00)
Braga – Farense (22:30)

Luni, 19 februarie

Moreirense – Sporting (22:15)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și