Închide meniul
Video

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal. Hernandez a înscris din „foarfecă” și a adus 3 puncte pentru ultima clasată

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 20:07

Reclamă

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal

Execuția lui Hernandez / Captură AntenaPLAY

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal. La partida dintre Chaves și Boavista, Hernandez a marcat un gol fabulos, din „foarfecă” și a stabilit scorul final. A fost o partidă spectaculoasă în campionatul lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meicul amintit anterior s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea ultimei clasate, Chaves. Boavista, ocupanta locului 10, era marea favorită, însă gazdele au făcut un meci excelent și au făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal

După o primă repriză strânsă, care s-a terminat cu scorul de 1-1, Chaves a început a doua parte cu gândul la victorie. Totuși, speranțele gazdelor aveau să fie diminuate după ce, în minutul 59, Carraca a văzut cartonașul roșu.

Totuși, surpriza avea să vină în minutul 71. La momentul respectiv, Correia a reluat o centrare, iar balonul a fost trimis într-o poziție excelentă, în interiorul careului. Hernandez a trimis rapid mingea, din „foarfecă”, în poarta oaspeților și a stabilit scorul final.

După acest rezultat, Chaves a urcat pe penultimul loc în Liga Portugal, cu 17 puncte, noua ultimă clasată fiind Vizela, care are cu un meci mai puțin jucat. De cealaltă parte, Boavista se află pe locul al 10-lea, cu 24 de puncte după 22 de partide.

Reclamă

Pentru Chaves urmează duelul cu Estrela, care se va juca pe data de 24 februarie, de la ora 20:00. De cealaltă parte, în următoarea etapă, Boavista se va duela cu Braga, pe 26 februarie, de la ora 22:15.

Programul complet al etapei cu numărul 22 din Liga Portugal. Meciurile care se văd în AntenaPLAY.

Vineri, 16 februarie

Reclamă 4 / 0/3

Famalicao – Rio Ave 2-1

Sâmbătă, 17 februarie

Chaves – Boavista 2-1
Portimonense – Guimaraes (20:00)
FC Porto – Estrela (22:30)

Duminică, 18 februarie

Casa Pia – Arouca (17:30)
Benfica – Vizela (20:00)
Braga – Farense (22:30)

Luni, 19 februarie

Moreirense – Sporting (22:15)

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și