Închide meniul
VIDEO

Încăierare generală la Boavista – Famalicao 2-2! Ce s-a întâmplat după golul marcat de Agra

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 22:08

Reclamă
Încăierare generală la Boavista – Famalicao 2-2! Ce s-a întâmplat după golul marcat de Agra

Încăierare generală la Boavista - Famalicao 2-2

Încăierarea din meciul dintre Boavista și Famalicao / Captură AntenaPLAY

Încăierare generală la Boavista – Famalicao 2-2. Jucătorii celor două echipe au produs un eveniment tensionat, după ce Agra a marcat golul de 2-1 pentru formația gazdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnirea dintre cele două echipe a reprezentat un duel din etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Meciurile din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY!

Încăierare generală la Boavista – Famalicao 2-2. De la ce a pornit conflictul

În minutul 68 al duelului dintre Boavista și Famalicao, Agra a dus echipa gazdă în avantaj, cu o execuție frumoasă. Balonul nu a putut fi respins de către portarul celor de la Famalicao, iar, după acest gol, formația la care este legitimat mijlocașul portughez a întors scorul partidei.

Totuși, după reușita, acesta s-a bucurat în fața rezervelor de la echipa la care este legitimat Alex Dobre. La scut timp, marcatorul golului a început să se certe cu un fotbalist de la Famalicao, iar jucătorii ambelor echipe s-au încăierat la marginea terenului.

După acest conflict, centralul partidei a acordat două cartonașe roșii: unul a fost încasat de Cadiz, marcatorul golului oaspeților și de Chiquinho, care se afla în afara terenului la momentul respectiv.

Reclamă

Astfel, duelul dintre cele două echipe a văzut 3 cartonașe roșii, după ce și Morais, de la Boavista, a fost eliminat în minutul 79 pentru cumul de cartonașe galbene.

După acest meci,  revelația sezonului Boavista se află pe locul al 3-lea în Liga Portugal, cu 16 puncte în 7 meciuri. De cealaltă parte, Famalicao este pe locul 6, cu 11 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii, după Benfica – FC Porto 1-0

La finalul partidei cu Benfica, Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţia din derby, fiind încântat de prestaţia lor, chiar şi după eliminarea lui Cardoso din minutul 19. Antrenorul lui FC Porto a recunoscut că din repriza secundă a apărut oboseala, lucru care era de aşteptat, în condiţiile în care FC Porto a jucat în inferioritate numerică mai bine de o oră:

Reclamă 4 / 0/3

„În ceea ce priveşte meciul, cred că am început foarte bine. Strategic am pregătit meciul aşa cum am jucat în primele minute, Benfica nu a putut să ne pună probleme. Am rămas în 10 oameni şi tot am avut mai multe ocazii decât ei înainte de pauză.

În a doua repriză a apărut oboseala şi e ceva complet normal, de înţeles. Am făcut o treabă foarte bună în ceea ce priveşte spiritul echipei, limitând pe cât am putut atuurile unei echipe care este campioană”, a declarat Sergio Conceicao, potrivit desporto.sapo.pt.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și