Închide meniul
VIDEO

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto! Fundaşul de 36 de ani s-a specializat în goluri marcate în prelungiri

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 11:38

Reclamă
Ivan Marcano este eroul lui FC Porto! Fundaşul de 36 de ani s-a specializat în goluri marcate în prelungiri

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto

Ivan Marcano, după golul înscris în Rio Ave - FC Porto / Profimediaimages

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto în această ediţie din Liga Portugal. Fundaşul în vârstă de 36 de ani şi-a salvat echipa pentru a doua etapă la rând. A făcut spectacol în Rio Ave – FC Porto, scor 1-2, meci care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul „dragonilor” a marcat golul victoriei în minutul 90+4. FC Porto era condusă cu 1-0 în minutul 90, dar a reuşit să întoarcă scorul în prelungiri. Galeno restabilise egalitatea din penalty (90+1), înainte ca Marcano să dea mare lovitură.

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto

Veteranul lui FC Porto a înscris după o fază care a luat total prin surprindere defensiva gazdelor. Jucătorii antrenaţi de Sergio Conceicao au executat rapid un corner, mingea a ajuns la Andre Franco, iar mijlocaşul de 25 de ani a centrat în faţa porţii.

Marcano a fost din nou omul potrivit la locul potrivit şi a deviat balonului în poartă. A fost îmbrăţişat imediat de Pepe, fostul jucător al lui Real Madrid.

A fost un joc reușit făcut de noi. Adversarii au avut o singură șansă de a marca, în timp ce noi am avut mai multe. Apoi, în timpul suplimentar, am revenit. A fost greu.

Reclamă

Cheia victoriei a fost aceea că am fost perseverenţi. Lucrurile nu decurgeau bine, dar aveam încredere. Acesta este cel mai important lucru„, a declarat Ivan Marcano la finalul meciului, potrivit ojogo.pt.

Ivan Marcano a marcat al doilea gol de trei puncte în decurs de 9 zile. Etapa trecută a ajutat-o pe FC Porto să câştige cu acelaşi scor, 2-1, în disputa cu Farense. Căpitanul grupării de pe Dragao a înscris atunci în minutul 90+10. A punctat după o cursă remarcabilă. La 36 de ani şi după 100 de minute jucate, a alergat cu 29 km/h şi a reluat în poartă o centrare perfectă.

Fundaşul spaniol a devenit atunci şi apărătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Porto. În cele 250 de partide, Marcano a înscris 29 de goluri şi a oferit 5 pase de gol. Acum are 30!

Reclamă 4 / 0/3

După primele trei etape, FC Porto este pe locul secund în clasament. Are 9 puncte şi este depăşită doar prin golaveraj de Guimaraes. Maximum de puncte are şi Sporting Lisabona. Toate meciurile din Liga Portugal se văd în AntenaPLAY.

Marcano: „Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale”

Marcano a vorbit despre meciul cu Farense şi a recunoscut că Porto a avut o scădere de formă la finalul primei reprize, atunci când oaspeţii au marcat, dar echipa lui Sergio Conceicao a avut şi ghinion în repriza secundă, atunci când a ratat câteva oportunităţi de a marca.

A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și