Închide meniul

Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 0:19

Reclamă
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă la Sporting Lisabona după ce „Leii au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo

Marius Niculae a vorbit de un transfer "bombă" la Sporting Lisabona după ce "Leii" au luat titlul: "Sper să vină Ronaldo"

Cristiano Ronaldo şi Marius Niculae, pe vremea în care evoluau împreună pentru Sporting / Instagram Marius Niculae

Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul. Liga Portugal a fost transmisă în AntenaPLAY sezonul acesta şi continuă în AntenaPLAY şi după ce Sporting Lisabona a cucerit titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae speră ca fostul său coleg de la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo, să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”

Un deja-vu, am petrecut titlul acum 22 de ani cu Loţi Boloni, tot într-un autocar descoperit.

Erau peste 100.000 de oameni.

E ceva incredibil. O dată în viaţă trăieşti aşa ceva.

Reclamă

Au stabilitate la nivelul băncii. E cel mai scump antrenor din lume. Au plătit 14 milioane de euro pentru aducerea lui Ruben de Amorim.

Din ce am înţeles din presa din Portugalia, e pe lista lui West Ham. Este un antrenor foarte-foarte bun.

Cheia succesului este transferul lui Viktor Gyokeres de la Coventry, pentru 27 de milioane de euro, care a dat 27 de goluri şi 9 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Pot realiza eventul, pentru că sunt calificaţi în finala Cupei Portugaliei, contra lui FC Porto.

Au şanse mari să obţină eventul, de la Loţi Boloni nu s-a mai întâmplat aşa ceva.

Mai am prieteni la Sporting. O să-mi trimită un tricou semnat de toţi jucătorii.

Eu sper că se va întoarce Cristiano Ronaldo, chiar şi pentru un meci. Ăsta era şi visul mamei lui, să se retragă de la Sporting Lisabona”, a declarat Marius Niculae pentru digisport.ro.

Nebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii

A fost nebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting, în Portugalia. Sporting Lisabona a devenit campioană a Portugaliei pentru a 20-a oară, duminică seară, după ce a beneficiat de înfrângerea cu 0-2 a celor de la Benfica, la Famalicao.

Sporting a bătut-o sâmbătă pe Portimonense, cu 3-0, şi avea nevoie de un pas greşit al rivalei Benfica, pentru a câştiga titlul cu numărul 20, cu două etape rămase de disputat.

Reclamă

„Vulturii” au pierdut meciul de pe terenul lui Famalicao, cu 0-2, astfel că titlul ajunge în vitrina lui Sporting, iar nebunia a început în oraş, unde mii de fani s-au adunat pentru a sărbători performanţa echipei.

Şi jucătorii au urmărit împreună meciul lui Benfica şi au avut motive de bucurie la final, unul în urma căruia Sporting a ajuns să aibă un avantaj de opt puncte, cu doar două runde rămase de disputat.

Sporting a câştigat titlul cu cel mai bun atac din Portugalia (92 de goluri marcate) şi cu a treia cea mai bună defensivă, 29 de goluri încasate. Echipa va evolua direct în grupele Ligii Campionilor.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri Vezi toate știrile
Citește și