Închide meniul
VIDEO

Momente rare în Benfica – Chaves! Campioana din Liga Portugal a ratat de două ori un penalty! Cum a fost posibil

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 21:52

Reclamă
Momente rare în Benfica – Chaves! Campioana din Liga Portugal a ratat de două ori un penalty! Cum a fost posibil

Au fost momente rare în Benfica - Chaves

Colaj Benfica - Chaves / Captură AntenaPLAY

Au fost momente rare în Benfica – Chaves! Formația gazdă a fost protagonista unui moment ulutior, după ce a ratat, de două ori, o lovitură de la 11 metri. Fanii campioanei en-titre au rămas „mască”, după aceste evenimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Benfica și Chaves reprezintă un duel din etapa cu numărul 27 a sezonului din campionatul lusitan. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Momente rare în Benfica – Chaves

Scenele uluitoare au avut loc după o oră de joc, atunci când Angel di Maria a fost faultat, în careu, de un adversar. Centralul a dictat lovitură de la 11 metri după ce a vizualizat faza cu ajutorul arbitrajului video. De asemenea, arbitrul a explicat decizia pentru întregul stadion, așa cum a făcut-o și în prima repriză, în cazul unui penalty ratat de același Di Maria.

Cabral a luat apoi balonul pentru a executa lovitura de pedeapsă, care a fost apărată, în cele din urmă, de portarul lui Chaves. Totuși, penalty-ul a fost repetat, din cauza faptului că un jucător al oaspeților a intrat prea repede în careu.

Totuși, același Cabral nu a reușit să înscrie nici de această dată, iar fanii lui Benfica au rămas „mască”, în tribunele arenei.

Reclamă

Scene de senzație în Benfica – Chaves

Au fost scene de senzație în Benfica – Chaves. Centralul partidei a respectat regulamentul existent în Liga Portugal și a explicat decizia de a da un penalty, după ce a revăzut imaginile în camera VAR.

În prima parte a partidei dintre Benfica și Chaves, jocul a fost oprit după un duel în careul campioanei en-titre. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Centralul a vizualizat apoi imaginile cu ajutorul monitorului VAR și a văzut faptul că jucătorul celor de la Benfica a fost lovit cu cotul de un adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi, centralul a mers pe teren, înainte de a lua decizia, și a explicat motivul pentru care urma să ofere o lovitură de la 11 metri.

„Numărul 40 l-a lovit pe numărul 6, așadar este penalty!”, a transmis arbitrul partidei, mesaj care a fost auzit de întregul stadion.

Totuși, lovitura de la 11 metri a fost ratată de Angel di Maria, care a trimis un șut slab.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și