Închide meniul
VIDEO

Moreirense – Casa Pia 1-4 a fost în AntenaPLAY. Spectacolul din Liga Portugal continuă

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 22:19 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 0:36

Reclamă
Moreirense – Casa Pia 1-4 a fost în AntenaPLAY. Spectacolul din Liga Portugal continuă

Moreirense - Casa Pia LIVE VIDEO

Jucătorii de la Moreirense, în timpul unui meci / Profimedia

Partida Moreirense – Casa Pia 1-4 a  LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul dintre cele două formații a fost unul extrem de spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moreirense a deschis scorul, însă Casa Pia a avut o revenire de poveste şi a înscris de 4 ori. În urma acestui rezultat, Moreirense rămâne pe locul 6, cu 26 de puncte, în timp ce Casa Pia a urcat până pe locul 8, cu 19 puncte.

VEZI AICI LIVE VIDEO LIGA PORTUGAL ÎN ANTENAPLAY

VIDEO Moreirense – Casa Pia 1-4

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Casa Pia se impune într-o manieră categorică.

Min. 56: Moreirense – Casa Pia 1-4. Felippe a marcat cu un şut de la marginea careului.

Reclamă

Min. 39:  Moreirense – Casa Pia 1-3. Nunes a marcat cu o lovitură de cap.

Min. 26: Moreirense – Casa Pia 1-2. Felippe a scăpat singur cu portarul gazedelor şi a marcat cu un şut pe jos.

Min. 18: Moreirense – Casa Pia 1-1. Soma a marcat cu un şut deviat de la 25 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 14: Moreirense – Casa Pia 1-0. Matheus Aias a împins mingea în poartă din câţiva metri.

Min. 1: A început partida.

Moreirense – Casa Pia, echipele probabile:

Moreirense: Kewin; Pinto, Maracas, Marcelo, Pedro Amador; Ofori, Goncalo Franco; Kodisang, Alanzinho, Madson; Andre Luis

Casa Pia: Ricardo Batista; Larrazabal, Joao Nunes, Zolotic, Lelo; Tiago Dias, Neto, Mukendi, Soma; Clayton, Cardoso

Moreirense primește vizita celor de la Casa Pia după ce, în etapa precedentă, a înregistrat un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Vizela. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, oaspeții din această seară au pierdut duelul cu Braga, cu scorul de 1-3.

Cele două formații s-au întâlnit pentru ultima dată pe data de 19 iulie, în cadrul unei partide amicale. La momentul respectiv, Casa Pia se impunea cu scorul de 1-0.

Reclamă

Paulinho a înscris golul finalului de an, în AntenaPLAY, în Portimonense – Sporting 1-2

Paulinho a înscris golul finalului de an în meciul Portimonense – Sporting, scor 1-2, care a putut fi urmărit LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Atacantul în vârstă de 31 de ani a reușit o execuție fabuloasă, cu călcâiul.

(VEZI AICI REUȘITA LUI PAULINHO)

Sporting Lisabona nu își permitea să facă vreun pas greșit pentru a încheia 2023 pe primul loc în Liga Portugal. Alb-verzii erau obligați să câștige pe terenul echipei care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Trupa lui Ruben Amorim a deschis scorul după pauză, prin suedezul Viktor Gykorekes. În minutul 59, noul star al lui Sporting a reușit al 11-lea gol stagional. Bucuria a fost de scurtă durată. Filipe Relvas a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu.

A fost nevoie de reușita de senzație a lui Paulinho, pentru ca Sporting să plece cu toate punctele de pe Municipal de Portimao. Nuno Santos a trimis mingea printre picioarele unui adversar până la Morita, care a centrat în centrul careului. Paulinho a fost la locul potrivit și a trimis mingea cu călcâiul în poartă.

Paulinho a sărbătorit alături de coechipieri golul care s-a dovedit a fi decisiv. A fost reușita care a ajutat-o pe Sporting să le depășească în clasament pe rivalele Benfica și FC Porto.

„Am câștigat, suntem pe primul loc și asta e bine, dar nu înseamnă nimic în calculele de titlu. A fost o seară dificilă, dar plăcută pentru noi”, a declarat Ruben Amorim, potrivit abola.pt.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 0-0. Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și