Închide meniul
VIDEO

Neto a marcat un gol fabulos în Vizela – Casa Pia! Imagini cu execuția care a surprins pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 20:42

Reclamă
Neto a marcat un gol fabulos în Vizela – Casa Pia! Imagini cu execuția care a surprins pe toată lumea

Neto a marcat un gol fabulos în Vizela - Casa Pia

Neto, înainte să trimită mingea spre poartă / Captură AntenaPLAY

Neto a marcat un gol fabulos în Vizela – Casa Pia! Jucătorul formației oaspete a lăsat pe toată lumea căscată, cu o execuție demnă de un jucător de talie mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul din Brazilia a înscris în partida din etapa cu numărul 27 a sezonului din Liga Portugal. Partidele din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY.

Neto a marcat un gol fabulos în Vizela – Casa Pia

În minutul 25 al partidei dintre Vizela și Casa Pia, Neto a luat o acțiune pe cont propriu, dar nu a avut soluții, chiar dacă era la o distanță considerabilă de poarta lui Buntic.

Brazilianul a decis să încerce o execuție surprinzătoare, prin care să îl prindă nepregătit pe portarul lui Vizela. Execuția acestuia a fost perfectă, iar balonul s-a oprit direct în vinclul porții adverse.

Tot stadionul, inclusiv jucătorii, au rămas uimiți de această execuție! Martor la golul fabulos marcat de Neto a fost și Fernando Varela, om care a câștigat titlul de campion alături de FCSB. Acesta este titular la partida din etapa cu numărul 27.

Reclamă

Cum arată echipele de start în Vizela – Casa Pia:

Vizela: Buntic, Lebedenko, Escoval, Jota, Costa Silva – Matheus, Samu, Ortiz, Nascimento – Essendo, Lokilo.

Casa Pia: Batista – Varela, Zolotic, Tchamba – Larrazabal, Segovia, Neto, Pablo, Lelo – Moreira, Felippe.

Reclamă 4 / 0/3

Pepe şi-a ieşit din minţi, la finalul partidei cu 4 cartonaşe roşii! Scene incredibile în Liga Portugal

În minutul 89, când FC Porto căuta golul egalizator, după ce Cassiano deschisese scorul în minutul 69, Conceicao a văzut al doilea cartonaş galben, după ce l-a împins pe Pina, jucător care a încercat să întârzie o arucare de la margine. Deja în inferioritate numerică, după „roşul” direct primit de Diogo Costa în minutul 65, după o lungă analiză VAR, jucătorii lui FC Porto au răbufnit.

În frunte cu Pepe, fostul star al lui Real Madrid, jucătorii lui Sergio Conceicao l-au aplaudat ironic pe arbitrul partidei cu Estoril. Până când cele două echipe au ajuns la vestiar, „centralul” a mai arătat de două ori cartonaşul roşu. Mai întâi, Vital de la Estoril a fost eliminat pentru un fault, după care celălalt Pepe de la FC Porto a văzut şi el cartonaşul roşu, din cauza protestelor după fluierul final.

După această înfrângere, FC Porto se află pe locul 3, cu 58 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului Sporting şi la 9 puncte în spatele lui Benfica, formaţia de pe locul 2. Mai mult, liderul Sporting are un meci mai puţin disputat.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
Vezi toate știrile
Citește și