Închide meniul
Video

Pepe, gest golănesc în Sporting – Porto! A fost eliminat după ce şi-a lovit cu pumnul un adversar şi l-a umplut de sânge

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 0:00

Reclamă

Pepe, gest golănesc în Sporting - Porto

Captură AntenaPLAY

Pepe a făcut un gest golănesc în Sporting – Porto. Căpitanul echipei antrenate de Sergio Conceicao a cedat nervos şi l-a lovit cu pumnul pe Matheus Reis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Nuno Almeida a avut nevoie de ajutorul VAR pentru a lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Pepe. După ce a văzut imaginile pe monitor, arbitrul a decis să îi arate direct cartonaşul roşu fostului jucător de la Real Madrid.

Pepe, gest golănesc în Sporting – Porto

Pepe nu a fost de acord cu decizia arbitrului şi a început să aplaude ironic, în huiduielile întregului stadion. Matheus Reis s-a ales cu buza spartă după ce a încasat pumnul de la Pepe.

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în Sporting – FC Porto

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în derby-ul Sporting – FC Porto, din etapa a 14-a din Liga Portugal. În direct în AntenaPLAY, atacantul suedez în vârstă de 25 de ani a dovedit din nou că este într-o formă de zile mari. A ridicat în picioare fanii de pe Jose Alvalade la capătul unei faze superbe.

Viktor Gyokeres a avut nevoie de 11 minute pentru a deschide scorul în confruntarea de cinci stele din campionatul Portugaliei, care avea ca miză clasarea pe primul loc. Fotbalistul pe care Chelsea este dispusă să achite 100 de milioane de euro a făcut o cursă de excepţie.

Reclamă

Matheus Reis i-a oferit o pasă pe culoar lui Gyokeres, care a fost luat în marcaj de veteranul Pepe. Fostul jucător al lui Real Madrid a fost însă umilit de rivalul său. A fost întors pe toate părţile şi i-a permis noului star de la Sporting să şuteze la colţul scurt. L-a surprins şi pe Diogo Costa, care nu a reuşit să intervină şi să evite golul.

Video cu golul lui Gyokeres

Gyokeres a ajuns astfel la cel de-al 10-lea gol stagional în numai 13 meciuri jucate în tricoul alb-verde. A fost urmărit, în tribună, de mai mulţi scouteri ai granzilor din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul sportiv al lui Sporting, Amorim, a şi vorbit înaintea derby-ului despre singurul mod în care Gyokeres poate pleca în această iarnă.

Poate fi transferat numai dacă va fi plătită, în ianuarie, clauza de reziliere. În caz contrar va rămâne aici„, a spus acesta, citat de Fabrizio Romano. 100 de milioane de euro este clauza de reziliere!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și