Închide meniul
VIDEO

Gil Vicente – Chaves 0-0, în AntenaPLAY. Benfica – Estoril a fost 3-1

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 martie 2024, 20:50 / Actualizat: 12 martie 2024, 0:45

Gil Vicente – Chaves 0-0, în AntenaPLAY. Benfica – Estoril a fost 3-1

Gil Vicente - Chaves 0-0, în AntenaPLAY. Benfica - Estoril a fost 3-1

Benfica / Profimedia

Gil Vicente – Chaves 0-0 a fost în AntenaPLAY. Ieri, Benfica – Estoril 3-1 a fost şi el în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei etape, Sporting Lisabona a învins-o pe Arouca, duminică, scor 3-0, iar campioana Benfica a învins-o pe Estoril, în aceeași zi, cu 3-1. Duelurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI LIVE VIDEO LIGA PORTUGAL

Gil Vicente – Chaves 0-0 LIVE VIDEO

Min. 90+4: Fluier final! Gil Vicente – Chaves s-a încheiat 0-0

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Benfica – Estoril 3-1

Min. 49: Benfica – Estoril 3-1! Gouveia și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+2: Benfica – Estoril 2-1! Marcos Leonardo a dat lovitura, chiar înainte de pauză!

Min. 22: Benfica – Estoril 1-1! Gomes a restabilit egalitatea!

Min. 15: Benfica – Estoril 1-0! Kokcu a marcat un gol superb! Turcul nu s-a bucurat după reușita care a uimit întreg stadionul.

Min. 1: A început meciul!

Arouca – Sporting 0-3

Min. 90+5: Arouca – Sporting 0-3! Hjulmand și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 90+2: Arouca – Sporting 0-2! Geny a marcat un gol de senzație! S-a distrat cu apărarea adversă și a trimis un „trasor”, direct în poartă!

Min. 19: Arouca – Sporting 0-1! Gyokeres a dat lovitura, după ce a primit o pasă excelentă, în interiorul careului.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Guimaraes – Famalicao 1-0

Min. 38: Guimaraes – Famalicao 1-0! Jota Silva a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul.

Rio Ave – Braga 0-0

Min. 90: Rio Ave şi Braga au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Min. 1: A început partida.

Vizela – Farense 2-1

Min. 90+3: Vizela s-a impus cu 2-1.

Min. 1: A început partida.

Portimonense – FC Porto 0-3

Min. 79: Portimonense – FC Porto 0-3! Pepe și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 59: Portimonense – FC Porto 0-2! Galeno a majorat diferența oaspeților.

Min. 7: Portimonense – FC Porto 0-1! Gonzalez a dat lovitura, cu un șut din interiorul careului.

Min. 1: A început mecul!

Înainte de acest meci, Portimonense se află pe locul 14 în clasamentul din campionatul lusitan, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, FC Porto este pe poziția a 3-a, cu 52 de puncte.

Gazdele primesc vizita celor de la FC Porto după ce, în etapa precedentă, au înregistrat un rezultat de egalitate cu Vizela, scor 0-0. De cealaltă parte, Porto a produs o surpriză uriașă și a distrus-o pe campioana Benfica, cu 5-0.

Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a jucat în luna octombrie a anului trecut. La momentul respectiv, FC Porto se impunea cu scorul de 1-0.

Programul complet al etapei cu numărul 25 din Liga Portugal. Meciurile care se văd în AntenaPLAY

Vineri, 8 martie:

Sâmbătă, 9 martie:

Duminică, 10 martie:

Luni, 11 martie:

Festival de goluri superbe în Sporting – Farense

Daniel Braganca a deschis scorul în minutul 11. Mijlocaşul de 24 de ani a punctat cu un şut în forţă, din interiorul careului. Acesta a preluat balonul respins de un apărător al lui Farense şi a şutat fără să stea pe gânduri, lăsându-l pe portar fără reacţie.

Ulterior, în minutul 29, a ieşit la rampă şi golgheterul campionatului, Viktopr Gyokeres. Acesta a marcat cu călcâiul, din pasa lui Goncalves, şi a ajuns la nu mai puţin de 19 goluri marcate în acest sezon de campionat. VEZI AICI GOLUL

Ulterior, Farense a redus din diferenţă în minutul 32. Mohamed Belloumi a marcat şi el un gol superb. Atacantul algerian a punctat cu un şut de la marginea careului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și