Închide meniul
VIDEO

Famalicao – Chaves 2-2 și Rio Ave – Portimonense 2-0 au fost în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 22:00 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 18:10

Reclamă
Famalicao – Chaves 2-2 și Rio Ave – Portimonense 2-0 au fost în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Portugal

Rio Ave - Portimonense şi Famalicao - Chaves

Profimedia

Rio Ave – Portimonense 2-0 şi Famalicao – Chaves 2-2 au fost LIVE în AntenaPLAY! Etapa cu numărul 16 din Liga Portugal a continuat cu alte două meciuri duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele echipe care au intrat în acţiune au fost Rio Ave şi Portimonense, urmând ca ulterior să se dueleze și Famalicao cu Chaves. Ambele partide au fost LIVE în AntenaPLAY.

Famalicao – Chaves 2-2 și Rio Ave – Portimonense 2-0 au fost în AntenaPLAY

Final! Famalicao – Chaves 2-2! Partida din etapa a 16-a s-a încheiat la egalitate.

Min. 56: Famalicao – Chaves 2-2. Ribeiro a înscris din câţiva metri, cu o lovitură de cap, după o respingere a portarului gazdelor.

Min. 40: Famalicao – Chaves 2-1! Chinquinho şi-a dus echipa în avantaj, cu un gol superb, din „foarfecă”.

Reclamă

Min. 33: Famalicao – Chaves 1-1! Fonseca a reuşit să egaleze.

Min. 22: Famalicao – Chaves 0-1! Hernandez a reuşit să deschidă scorul pentru oaspeţi, din penalty.

Min. 1: A început Famalicao – Chaves.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 89: Rio Ave – Portimonense 2-0. Ze Manuel a stabilit scorul final, la capătul unui contraatac perfect.

Min. 54: Rio Ave – Portimonense 1-0. Boateng a deschis scorul cu un şut pe jos din interiorul careului.

Min. 1: A început Rio Ave – Portimonense.

Rio – Ave şi Portimonense deschid ziua din Liga Portugal. Duelul pentru evitarea retrogradării este extrem de important pentru ambele echipe. Rio Ave este pe locul 17, cu 12 puncte, în timp ce Portimonense se află pe locul 15, primul loc care asigură menţinerea în Liga Portugal, cu 15 puncte.

Ambele echipe vin după cinci partide la rând fără victorie. Cu toate acestea, Rio Ave are o serie de patru remize şi o înfrângere, în timp ce Portimonense are patru înfrângeri şi o remiză.

De la ora 22:30, Chaves, ultima clasată, va merge pe terenul celor de la Famalicao. Chaves are doar 10 puncte adunate în primele 15 etape şi vine după trei înfrângeri la rând.

De partea cealaltă, Famalicao este pe locul 8, cu 18 puncte. Famalicao nu a mai câştigat de pe 4 noiembrie în Liga Portugal. De atunci a înregistrat 3 remize şi 3 înfrângeri.

Reclamă

Cupa Franţei e LIVE în AntenaPLAY! Cinci meciuri se joacă duminică

Ziua începe la 15:30 cu trei meciuri LIVE în AntenaPLAY. Granzii din Ligue 1 joacă în depasare, iar Marseille va merge pe terenul celor de la Thionville, formaţie din al cincilea eşalon al Franţei.

Tot de la 15:30 joacă şi Lyon, care va merge pe terenul celor de la CA Pontarlier, o altă formaţie din liga a treia. Un duel mai echilibrat va fi cel dintre Lens şi Monaco, duel care începe de la aceeaşi oră.

Ziua continuă cu duelul dintre Chambery şi Toulouse, urmând ca ziua să se încheie cu meciul de la 21:45. Kylian Mbappe şi starurile lui PSG merg pe terenul celor de la US Revel, formaţie din liga a şasea.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și